Polkupyörät

Polkupyörä

Polkupyörä on loistohankinta: samalla satsauksella saat sekä kuntoilu- että kulkuvälineen. Ja kun ostat polkupyörän Budget Sportista, satsaus onnistuu kustannusten kannalta tehokkaasti. Meiltä valitset polkupyörät koko perheelle pysyvästi edullisin hinnoin, joten tule tutustumaan valikoimaamme verkkokaupassa tai myymälässä. Lisäksi kannattaa muutenkin seurata nettisivujamme ja muuta ilmoitteluamme, sillä kohdalle saattaa hyvinkin osua kiinnostava polkupyörä tarjoushintaan.

Monikäyttöinen polkupyörä on nykypäivänä muotoutunut lukemattomiin ajamistarkoituksiin. Polkupyörät toimivat kulkupeleinä niin arkisessa kaupunkiympäristössä kuin viikonloppujen maastolenkeillä. Kun pohdit uuden polkupyörän hankkimista, on hyvä ensin ottaa huomioon omat käyttötarkoituksesi ja ajotottumuksesi. Kenties poljet päivittäiset työmatkasi pyörällä, mahdollisesti taitat sillä satunnaisesti kauppareissun, tai ehkä vapaa-ajallasi viihdyt niin maantiepyöräilyn parissa kuin rosoisemmassa maastossa. Budget Sportin valikoimasta löydät sekä naisten polkupyörät että miesten pyörät kuten myös lasten ja nuorten polkupyörät, ja mallisto kattaa niin hybridipyörät, citypyörät kuin maastopyörätkin. Laatumerkkimme, muun muassa Nakamura-pyörät, ovat saatavilla eri ajotarkoituksiin soveltuvina vaihtoehtoina, eri ikäisille pyöräilijöille, eri kokoina ja eri määrillä vaihteita. Muutamia luottosuosikkeja valikoimassamme ovat esimerkiksi Nakamura Uomo 28" 3-vaihteinen miesten pyörä sekä Nakamura Bello 28" 3-vaihteinen naisten citypyörä. Polkupyörän hankintaa miettiessäsi voit tutustua myös valintaoppaaseemme Näin valitset polkupyörän, joka tarjoaa sinulle tietoa hybridipyörien, maastopyörien sekä city- ja kombipyörien soveltuvuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Etsitpä polkupyörää sitten työmatka-ajoon, kaupunkikäyttöön, retkeilyyn tai kuntoiluun, Budget Sportin valikoimasta löydät paljon hyviä vaihtoehtoja ja valitset omasi halvalla, helposti ja nopeasti!

Tällä hetkellä polkupyörät -tuoteryhmässä on 62 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nakamura X-rider Disc Lady - hybridipyörä (valkoinen), 449,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Nakamura Windy - citypyörä (valkoinen), 349,90 €, Nakamura Furious Disc - maastopyörä (tummansininen), 399,90 € sekä Nishiki Sport SLE - hybridipyörä (harmaa), 2350,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!