Kengät

Kengät ovat olennainen osa aktiivista vapaa-aikaa

Vapaa-aikana on mukava suunnata ulkoilemaan vuodenajasta riippumatta. Vuodenaikaan sopivan vaatetuksen lisäksi on tärkeää, että jalassa ovat mukavat ja laadukkaat ulkoilukengät. Hyvin jalkaan istuvien ja tarvittaessa riittävän lämmön tarjoavien ulkoilukenkien ansiosta ulkoilua jatkaa mielellään pidempäänkin, olipa kyseessä sitten lasten pihaleikit tai aikuisten tekemät pitkät kävely- tai juoksulenkit.

Kenkien toimiva istuvuus ja mukavuus ovat tietysti keskeisessä roolissa myös retkillä ja vaelluksilla, sillä luonnossa patikoidessa ja retkeillessä on tärkeää, etteivät ulkoilukengät hankaa tai purista. Talvisilla keleillä käytettävissä ulkoilukengissä on myös hyvä olla toimiva pito, jotta vältyt kaatumasta liukkailla alustoilla. Kesäaikaan puolestaan kenkien käyttömukavuutta parantaa huomattavasti hengittävä materiaali, jonka ansiosta jalat eivät pääse hikoilemaan kuumempinakaan kesäpäivinä.

Rennoilla ja mukavilla vapaa-ajan kengillä on ulkoilukenkien tavoin oma tärkeä tehtävänsä. Mukavissa vapaa-ajan kengissä on miellyttävä suunnata muun muassa ostoksille, kyläilemään tai vaikkapa rentoon ajanviettoon ystävien kanssa. Vapaa-ajan kenkiin kuuluvat niin tennarit, lenkkarit kuin kesäkausina suositut sandaalitkin.

Budget Sportilta kengät koko perheen tarpeisiin

Kun etsinnässä ovat ulkoilu- ja vapaa-ajan kengät naisille, Budget Sportilla valittavanasi on lukuisia malleja ja muotoiluja sekä runsaasti värivalikoimaa niin matalavartisissa kuin varrellisissakin kengissä – kesäkengistä ja tennareista aina säitä kestäviin ulkoilu- ja vapaa-ajan kenkiin. Naisten kenkien lisäksi Budget Sport tarjoaa kattavassa valikoimassaan luonnollisesti myös kengät miehille, niin ulkoiluun kuin vapaa-aikaankin. Pidämme tietysti huolen myös siitä, että perheen pienimmillekin löytyy meiltä sopivat jalkineet säähän kuin säähän.

Vapaa-ajan kenkien ja ulkoilukenkien lisäksi myös urheilukengät kuuluvat monen aktiivisen liikunta- tai urheilulajien parissa viihtyvän kenkähyllyyn. Lajista riippumatta myös urheilukenkiä valitessa on syytä kiinnittää huomiota oikeaan kokoon, jotta tulee valinneeksi hyvin istuvat kengät. Lisäksi urheilulajeihin tulee aina hankkia juuri kyseisen lajin vaatimuksiin erityisesti suunnitellut kengät, jotta lajissa voi suoriutua mahdollisimman optimaalisesti.

Osta urheilu-, ulkoilu- ja vapaa-ajan kengät netistä tai Budget Sport -myymälöistä

Meiltä Budget Sportista ostat kengät naisille, kengät miehille ja kengät lapsille mahtavasta valikoimasta, joka on pullollaan laatumerkkejä, kuten esimerkiksi Nike, Adidas ja Halti. Voit joko tilata kengät netistä kattavasta verkkokaupastamme tai asioida myymälöissämme. Sivustollamme kutakin tuotekuvaa napsauttamalla saat kätevästi esille sinua kiinnostavan kenkämallin tarkemmat tuotetiedot. Lisäksi näet samalla kertaa kätevästi jokaisen valikoimamme kenkämallin myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä Budget Sport -myymälässä, mikäli haluat käydä kenkäostoksilla paikan päällä. Tervetuloa Budget Sportiin tekemään laadukkaita kenkähankintoja koko perheelle!

Tällä hetkellä kengät -tuoteryhmässä on 1199 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (valkoinen), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat New Balance Fresh Foam Arishi v4 M - miesten juoksukengät (musta), 89,95 €, adidas Duramo RC U - juoksukengät (musta), 44,95 € sekä adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!