Miesten juoksukengät

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
51 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Miesten juoksukengät

Edulliset miesten lenkkarit löydät Budget Sportista! Valikoimassamme on muun muassa sellaisia huippumerkkejä kuin Adidas, Asics ja Nike.

Juoksukengät ovat juoksijan tärkein varuste! Oikeanlaisilla, jalkaan ja askellukseesi sopivilla miesten juoksukengillä jaksat juosta kovempaa ja pidempään. Juokseminen on loistava harrastus kun haluat ottaa irtioton arjen kiireestä ja samalla huolehtia itsestäsi. Budget Sportin valikoimasta löytyy miesten juoksukenkiä sekä aktiivisille juoksijoille että juoksuharrastusta vasta aloittaville kuntoilijoille.

Juokseminen voi olla ympärivuotinen harrastus. Synteettisistä sekä hengittävistä materiaaleista valmistetut miesten juoksukengät ovat ilmastoituja ja kevyitä juosta. Kevyillä lenkkareilla juokset aina keväästä syksyyn saakka. Talvella kannattaa valita kosteudelta suojaavat, pinnoitetut kengät. Metallinastoilla varustetut miesten lenkkarit ovat pitonsa ansiosta loistavat kengät talvilenkkeilyyn.

Materiaalien lisäksi juoksukenkiä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota kenkien ominaisuuksiin, sillä oikeanlaiset juoksukengät tekevät juoksemisesta miellyttävää ja turvallista. Valitse juoksulenkkarit askelluksen mukaan. Askelluksen perusteella voidaan valita joko neutraalit-, pronaatiotuetut- tai supinaatiota varten kehitetyt juoksukengät.