Treenikengät

Hyvät treenikengät ovat kuin treenin tukeva kivijalka

Urheillessa jalkoihin kohdistuu monenlaista rasitusta ja jalat kannattelevat koko kehoa. Ei siis ole yhdentekevää millaisia kenkiä käytät treenatessa. Hyvät jalkineet luovat pohjan turvalliselle treenille. Urheilit sitten sisällä tai ulkona, kuntosalilaitteilla tai vapailla painolla, Crossfitia tai tanssia, on tärkeää, että treenikengät tukevat harjoitteluasi oikealla tavalla. Hyvät treenikengät istuvat hyvin, tukevat jalkaa liikkeessä ja luovat riittävän pidon alustan kanssa niin että treenaaminen on turvallista ja tehokasta. 

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät treenikengät juuri sinun tarpeisiisi sesongin trendiväreissä.  Valitse sopiva, oikean kokoinen jalkine huolella. Jos kenkä ei istu napakasti, sillä on vaikea saada kunnon pitoa alustaan esimerkiksi nopeissa käänteissä. Jos kenkä puolestaan on liian pieni, se tuntuu epämukavalta ja aiheuttaa hiertymiä. Erimerkkisten jalkineiden koot vaihtelevat hieman ja tarjolla on monenlaista eri lestiä. Toiselle sopii paremmin Niken treenikengän lesti ja toisille taas Adidas treenikengät. Valitse itsellesi sopiva ja saat parhaat tehot irti treenistä ja parhaan suorituskyvyn itse jalkineesta. Oikeanlaiset salikengät tekevät treenaamisesta turvallisempaa ja tehokkaampaa. Valitse treenikengiksi salille jalkineet, joista löytyy sopivassa suhteessa tukea ja joustoa. Jos nostat isoja painoja, valitse tukevampi malli, jossa myös nilkka on tuettu ja pohja jämäkkä. Kiinnitä huomiota myös treenikenkien materiaalin. Jalat hikoilevat helposti treenatessa, joten on hyvä, että kenkien materiaali ja rakenne on suunniteltu niin että kengät hengittävät. Kuivaa treenikengät urheilun jälkeen ilmavassa paikassa. 

Tällä hetkellä treenikengät -tuoteryhmässä on 47 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Reelax Slide 6.0 - miesten urheilusandaalit (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Puma Comet 2 Alt V Ps Jr - lasten juoksukengät (tummanharmaa), 29,95 €, Salomon Reelax Slide 6.0 W - naisten urheilusandaalit (kitti), 39,95 € sekä Puma Comet 2 Alt V Ps Jr - lasten juoksukengät (pinkki), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!