Golfmailat

Aikuiset
Lapset
Koko
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
9 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Golfmailat

Budget Sportista löydät laadukkaat golfmailat ja golfsetit liikuttavan halpaan hintaan. Huippumerkkejämme ovat Wilson, Paragon ja Cobra. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai myymälässä ja hanki tarvitsemasi golfmailat – olet sitten harrastusta aloitteleva tai jo matalan tasoituksen pelaaja. Etsitkö draiveria tai väyläpuuta, putteria tai wedgeä, rautamailaa tai hybridiä? Tai haetko golfmailaa tietyllä pituudella, nostokulmalla tai varsimallilla? Kaikki vaihtoehdot löydät Budget Sportin kattavasta valikoimasta. Katsasta verkkokauppamme golfmailavalikoimaa, tuotteiden erilaisia vaihtoehtoja ja tuotetietoja sekä tee tilauksesi tai tule myymäläämme ostoksille!

Valintaoppaamme Näin valitset golfmailat tarjoaa sinulle hyödyllistä tietoa erilaisista golfmailoista, niiden ominaisuuksista ja soveltuvuudesta erilaisille pelaajille sekä eri mailojen käyttötarkoituksista pelin aikana. Putteri on golfmailoista yksilöllisin valinta; vain kokeilemalla saat selville, millainen putteri toimii griinillä parhaiten juuri sinun käytössäsi. Budget Sportista saat putterin myös neljällä eri lapamallilla, ja mailan hieman paksumpi grippi antaa paremman tuntuman. Budget Sportin laatumerkki on Wilson, ja esimerkiksi miesten putteri helpottaa tähtäämistä muotoilunsa ansiosta.

Hyvä draiveri on tärkeä golfmaila koko pelin kannalta; kun avauslyönti lähtee kunnolla ja pitkälle, voi kierros sujua ja tarjota peli-iloa parhaimmillaan. Erinomainen draiverivalinta lajia aloittavalle ja jo keskitason pelaajalle on esimerkiksi Cobra XL naisten draiveri tai Cobra XL miesten draiveri, jotka valitset Budget Sportin valikoimasta aina edullisin hinnoin. Paitsi golfmailat, harrastusta aloittaessa hankintalistalle tulevat myös golfbägit tai kärryt, tiit ja muut tärkeät pikkutarpeet, sekä golfvaatteet, -asusteet ja golfhanskat – golfkenkiä unohtamatta. Tule Budget Sportiin, niin saat kaikki kätevästi samasta paikasta ja järkevään hintaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat aikuisten ja lasten golfmailat -tuotteet mm. merkeiltä Cobra, Wilson ja Cleveland. Golfmailat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Cobra Cobra Fly XL - miesten hybridit, 99,95 €.