Citypyörät

Citypyörä

Etsitkö halpaa citypyörää hyviltä merkeiltä? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportin suuresta valikoimasta löydät reilusti tyylikkäitä citypyöriä liikuttavan halpaan hintaan! Mahtavasta pyörävalikoimastamme löydät niin naisten, miesten kuin tyttöjen ja poikien citypyörät kaupungin kaduille ja arkiseen matkatekoon. Budget Sport tarjoaa luotettavat ja laadukkaat pyörämerkit, kuten Carraro- ja Nakamura-citypyörät, markkinoiden edullisimpaan hintaan. Budget Sportissa ostamisen voit tehdä helposti ja mutkattomasti: citypyörän voit tilata näppärästi netistä tai ostaa sen lähimmästä myymälästä. Muista, että meiltä saat myös muut tarpeelliset vaatteet ja varusteet pyöräilyyn. Valintaoppaastamme Näin valitset citypyörän löydät hyödyllistä lisätietoa. Pyöräily on kuntoa kohottava harrastus, joka sopii jokaiselle. Jätä siis bussissa istuminen muille, ja hyppää näppärän citypyörän selkään. Citypyörä on kätevä ja hauska tapa liikkua paikasta toiseen – sen avulla koulumatkat, työmatkat ja muut lyhyemmät etäisyydet taittuvat leikiten. Perinteinen citypyörä on suunniteltu matalampiin nopeuksiin ja lyhyille matkoille. Sen sileäpintaiset renkaat toimivat parhaiten tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja maantiellä. Citypyörä on helposti hallittava ja turvallinen vaihtoehto ruuhkaisille kaupungin kaduille. Se soveltuu loistavasti myös kokemattomammille pyöräilijöille ja lapsille. Citypyörä antaa mukavan pehmeän ajotuntuman, ja ulkomuoto on tyylikäs. Turvallisuuden lisäämiseksi se on yleensä varusteltu sekä tukevalla jalkajarrulla että kätevällä käsijarrulla.

Citypyöristä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja – valitse niistä omaan mieltymykseesi sopivin vaihtoehto. Saatavilla on sekä perinteisiä malleja ja retrohenkisiä, tyylitellympiä citypyöriä. Naisille ja miehille löytyvät omanlaisensa citypyörämallit – niiden runko on muotoilultaan erilainen. Nuorten citypyörät, sekä tyttöjen citypyörät että poikien citymaasturit, ovat kooltaan pienempiä ja rakenteeltaan kevyempiä. Myös citypyörien varustetasot vaihtelevat, mutta yleensä citypyörät on varusteltu ainakin tavaratelineellä, lokasuojilla ja runkolukolla. Citypyörästä on kuitenkin helppo muokata juuri omaan käyttöön sopiva lisävarusteilla. Pyörään voi lisätä vaikkapa kätevän korin, pyörävalon tai erillisen lukon. Halusitpa sitten uuden polkupyörän tai parannella nykyisen pyöräsi varustetasoa, Budget Sportin laajasta pyörävalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen citypyöräilyyn helposti ja edullisesti!

Tällä hetkellä citypyörät -tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nakamura Windy - naisten citypyörä (valkoinen), 349,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Nakamura Uomo 28"/7 - miesten citypyörä (musta), 395,00 €, Nakamura Kombi Retro - citypyörä (musta), 299,90 € sekä Nakamura Runaway 28 / 7 - miesten citypyörä (musta), 349,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!