Golfsetit

Golfsetit

Suunnitteletko golf-harrastuksen aloittamista? Haaveiletko omasta golfbagistä ja omista mailoista? Budget Sportin laajasta urheiluvälinevalikoimasta löydät golfsetit aloittelijalle ja kokeneemmallekin harrastajalle. 

Golf on yksi maailman suosituimmista mailapeleistä. Golf on sosiaalinen ja mukava laji, mutta sen pelaaminen edellyttää lajin perustaitojen ja golf-etiketin hallitsemista. Ennen golf-harrastuksen aloittamista pelaajan pitää suorittaa Green Card eli ns. golf-ajokortti. Golf-seurat ja valmennusryhmät järjestävät erilaisia kursseja ja koulutuksia, joilla Green Cardin voi suorittaa. 

Golfia pelataan lajiin varta vasten rakennetuilla golfkentillä. Golf-kentän muodostava väylät, jotka kierretään numerojärjestyksessä. Pelin perusideana on lyödä golfpalloa aloituslyöntipaikalta 100–600 metrin päässä viheriöllä sijaitsevaan reikään mahdollisimman vähin lyönnein. Jokaiselle väylälle on määritelty ideaali lyöntimäärä. Täysimittaisella golfkierroksella pelataan 18 väylää eli reikää. Täyskierroksen sijaan voi pelata myös puolikkaan eli yhdeksän reikää. Golfia voi pelata myös Par3-kentillä. Par3-kentät toimivat harjoittelukenttinä, joille ei tarvitse golf-jäsenyyttä tai Green Cardia, vaan kuka tahansa voi kokeilla golfia maksamalla Greenfeen eli pelimaksun. Golf-mailalla lyömistä voi harjoitella golfkenttien yhteydessä olevilla range-lyöntiharjoittelupaikoilla. 

Golf-mailat jaetaan draivereihin, väyläpuumailoihin, rautamailoihin sekä hybridi- ja wedget-mailoihin. Lisäksi pelaamiseen tarvitaan putteri, jolla pallo putataan reikään. Draiverilla ja väyläpuumailoilla lyödään pitkiä ja keskipitkiä lyöntejä, mm. avauslyönnit. Rautamailoja on yhdeksän erilaista, joista eniten käytetään numeroita 4-9. Hybridit ovat monipuolisia pitkiin väylälyönteihin soveltuvia mailoja ja ovat nykyisin pitkälti korvanneet rautamailat 1-2. Wedge-mailat eli Pitching Wedge ja Sand Wedge ovat tarkoitettu lähipeliin ja hiekkaesteistä lyömiseen. 

Aloittelijan golfsetit ovat tarkoitettu helpottamaan mailojen valintaa. Valmiit golfsetit sisältävät aloittamiseen tarvittavat mailat. Aloittaminen on helpompaa rautamailoilla, joissa painotus on mailan alaosassa ja ne on suunniteltu helpottamaan aloittelijan lyöntiä. Budget Sportista löydät valmiit aloittelijan golfsetit naisille, miehille ja lapsille edullisesti. Wilson golfsetti on maailman johtavan golfmerkin aloittelijoille suunnittelema setti.  

Tällä hetkellä golfsetit -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Wilson Pro Staff Jgi Md Jr 8-11 Set - lasten golfsetti (väritön), 159,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson 1200 TPX 1,3,5,6-S, P,B - miesten golfsetti (väritön), 359,90 €, Wilson Pro Staff Jgi Lg Jr Rh Girl Set - tyttöjen golfsetti (väritön), 179,90 € sekä Wilson Pro Staff Jgi Md Jr LH 8-11 Set - lasten golfsetti (väritön), 159,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!