Naisten kuoritakit

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
102 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten kuoritakit

Hyvä kuoritakki on olennainen osa jokaisen ulkoilijan ja luonnossa liikkujan perusvarustusta. Kuoritakki on urheiluharrastajien suosima vaihtoehto perinteiselle vahapintaiselle sadetakille, sillä siinä vedenpitävyys yhdistyy mukavaan käytettävyyteen ja paljon sadetakkia parempaan hengittävyyteen. Kuoritakki on täydellinen valinta kun lähdet retkipolulle, urheiluharrastuksen pariin tai vaikka työmatkalle säätiedotuksen lupaillessa epävakaata.

Kuoritakkien ohut, mutta säänpitävä kangas ja hengittävä vuori pitävät käyttäjänsä kuivana niin ulkoa kuin sisältäkin päin. Näin ollen se on erinomainen kumppani sykkeesi noustessa urheillessa tai vastaavasti pitää takin alle pukemasi asun raikkaana tulevaa työpäivää varten.

Teipatut saumat ja roisketiiviit vetoketjut varmistavat, että sinä ja taskujesi sisältökin pysyy kuivana sateisessakin säässä. Valitse itsellesi sopiva naisten kuoritakki joko hupulla tai ilman.

Budgetsportilta saat vaivattomasti hyvät ja vedenpitävät kuoritakit naisille aina edulliseen hintaan. Valitse vain itsellesi sopiva koko ja lisää tuote ostoskoriin, tai tarkista helposti sen myymäläkohtainen saatavuus.

Tällä hetkellä naisten kuoritakit -tuoteryhmässä on 102 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen W Long Belfast - naisten kuoritakki (sininen), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Fort Plus Naisten DrymaxX (tummanpunainen), 89,95 €, Halti Vaara W Recy DX - naisten kuoritakki (musta), 149,90 € sekä Helly Hansen W Crew Midlayer Jacket - naisten kuoritakki (musta), 129,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!