Naisten kuoritakit

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
90 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten kuoritakit

Hyvä kuoritakki on olennainen osa jokaisen ulkoilijan ja luonnossa liikkujan perusvarustusta. Kuoritakki on urheiluharrastajien suosima vaihtoehto perinteiselle vahapintaiselle sadetakille, sillä siinä vedenpitävyys yhdistyy mukavaan käytettävyyteen ja paljon sadetakkia parempaan hengittävyyteen. Kuoritakki on täydellinen valinta kun lähdet retkipolulle, urheiluharrastuksen pariin tai vaikka työmatkalle säätiedotuksen lupaillessa epävakaata.

Kuoritakkien ohut, mutta säänpitävä kangas ja hengittävä vuori pitävät käyttäjänsä kuivana niin ulkoa kuin sisältäkin päin. Näin ollen se on erinomainen kumppani sykkeesi noustessa urheillessa tai vastaavasti pitää takin alle pukemasi asun raikkaana tulevaa työpäivää varten.

Teipatut saumat ja roisketiiviit vetoketjut varmistavat, että sinä ja taskujesi sisältökin pysyy kuivana sateisessakin säässä. Valitse itsellesi sopiva naisten kuoritakki joko hupulla tai ilman.

Budgetsportilta saat vaivattomasti hyvät ja vedenpitävät kuoritakit naisille aina edulliseen hintaan. Valitse vain itsellesi sopiva koko ja lisää tuote ostoskoriin, tai tarkista helposti sen myymäläkohtainen saatavuus.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten kuoritakit mm. merkeiltä Helly Hansen, Didriksons ja Adidas. Tällä hetkellä naisten kuoritakit -tuoteryhmässä on 90 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Helly Hansen Seven J Jacket - naisten kuoritakki, 69,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 39,95 € ja 199,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy naisten kuoritakit jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme naisten talvitakit, naisten toppatakit ja naisten tuulitakit.