Naisten kuoritakit

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
78 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Naisten kuoritakit

Hyvä kuoritakki on olennainen osa jokaisen ulkoilijan ja luonnossa liikkujan perusvarustusta. Kuoritakki on urheiluharrastajien suosima vaihtoehto perinteiselle vahapintaiselle sadetakille, sillä siinä vedenpitävyys yhdistyy mukavaan käytettävyyteen ja paljon sadetakkia parempaan hengittävyyteen. Kuoritakki on täydellinen valinta kun lähdet retkipolulle, urheiluharrastuksen pariin tai vaikka työmatkalle säätiedotuksen lupaillessa epävakaata.

Kuoritakkien ohut, mutta säänpitävä kangas ja hengittävä vuori pitävät käyttäjänsä kuivana niin ulkoa kuin sisältäkin päin. Näin ollen se on erinomainen kumppani sykkeesi noustessa urheillessa tai vastaavasti pitää takin alle pukemasi asun raikkaana tulevaa työpäivää varten.

Teipatut saumat ja roisketiiviit vetoketjut varmistavat, että sinä ja taskujesi sisältökin pysyy kuivana sateisessakin säässä. Valitse itsellesi sopiva naisten kuoritakki joko hupulla tai ilman.

Budgetsportilta saat vaivattomasti hyvät ja vedenpitävät kuoritakit naisille aina edulliseen hintaan. Valitse vain itsellesi sopiva koko ja lisää tuote ostoskoriin, tai tarkista helposti sen myymäläkohtainen saatavuus.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten kuoritakit mm. merkeiltä Didriksons, Helly Hansen ja Halti. Tutustu myös kategorioihimme naisten toppatakit, naisten tuulitakit ja naisten untuvatakit. Naisten kuoritakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Didriksons Ilma Wns Parka - naisten kuoritakki, 159,90 €.