Naisten ulkoilutakit

Naisten ulkoilutakit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät tyylikkäät ulkoilutakit naisille kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Laadukkaalla ulkoilutakilla ulkoilet mukavasti säässä kuin säässä – ennen ostoa kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia takilta tarvitset.

Valitse ulkoilutakki käyttötarkoituksen mukaan

Budget Sportin valikoimasta löytyy monenlaisia ulkoilutakkeja niin tyylillisesti kuin käytännön ominaisuuksien suhteen. Onko etsinnässä esimerkiksi kevyt tuulitakki, kuoritakki, softshelltakki vai toppatakki? Kuoritakki suojaa tehokkaasti vedeltä ja tuulelta ja sopii monenlaisiin sääolosuhteisiin. Vedenpitävyyttä mitataan vesipilariarvolla – mitä suurempi luku, sitä paremmin takki kestää vettä. Parempi vedenpitävyys usein tarkoittaa, että kangas hengittää vähemmän – huokoisemmat softshell-materiaalit hengittävät paremmin kuin esimerkiksi GORE-TEX kalvomateriaalit. 5 000mm vedenkestävyys sopii arkikäyttöön kaupungille tai kevyeen sateeseen. 10 000–15 000mm kestää jo kunnon sadetta pidempiäkin aikoja. Yli 20 000mm sopii esimerkiksi vaellukseen kosteissa olosuhteissa ja pitää vettä äärimmäisen hyvin kovallakin sateella. Mikäli etsinnässä on pidempi parkamallinen kuoritakki, Didriksons voi olla sinun valintasi. Lämmin toppatakki taas on paras valinta talviulkoiluun. Valikoimassamme on lukuisia ulkoilutakkeja naisille, joten löydät varmasti itsellesi imartelevan takin tarvitsemillasi ominaisuuksilla ja haluamassasi värissä.

Tyylikkäät ulkoilutakit naisille suosituilta merkeiltä

Budget Sportilta löydät laadukkaat naisten ulkoilutakit edulliseen hintaan muun muassa merkeiltä Icepeak, Rukka ja Didriksons. Valikoimastamme löydät myös suositut merkit, kuten Helly Hansen, Halti ja monet muut suosikkisi. Tilaa ulkoilutakki helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme. Katso valikoimastamme myös muut ulkoiluvaatteet.

Tällä hetkellä naisten ulkoilutakit -tuoteryhmässä on 219 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Kohta DrymaxX - kuoritakki (musta), 139,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka Salo N Gtx - kuoritakki (musta), 134,91 €, Didriksons Wide - kuoritakki (tummanoranssi), 129,90 € sekä Icepeak Brenham W - softshelltakki (musta), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!