Budget Sport - liikuttavan halpa urheilukauppa!

Budget Sport on kauppakonserni Keskon tytäryhtiön Intersport Finland Oy:n omistama urheilukaupan halpakonsepti. Budget Sport on siis 100% suomalainen kauppakonsepti. Konseptin pilottikauppa avattiin Vantaan Tammistossa keväällä 2006. Tammiston lisäksi toimimme Espoossa, Lempäälän Ideaparkissa, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa ja Porissa. Verkkokauppamme www.budgetsport.fi on toiminut keväästä 2009.

Missiomme:

Tarjoamme helposti ja edullisesti laajan valikoiman urheilukaupan merkkituotteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Visiomme:

Tavoitteenamme on olla urheilukaupanalan helpoin, halvin ja tehokkain toimija.

  • Helppous: Budget Sport –myymälästä tuotteet, tuotetiedot ja hinnat löytyvät helposti, myös ilman myyjän apua. Verkkokauppamme on käyttäjäystävällinen ja tukee asiakkaidemme omatoimiostamista laajemmilla tuotetiedoilla ja osto-opasteilla sekä kauppakohtaisin saatavuustiedoin. Verkkokaupastamme käytössäsi on useita maksutapoja ja tuotteet saat käyttöösi jopa kolmessa päivässä.
  • Edullisuus: Budget Sport on aidosti ja pysyvästi edullinen urheilukauppa. Tarjoamme sekä parhaat tarjoukset että pysyvästi edulliset perustuotteet.
  • Tehokkuus: Budget Sportin kustannustehokkuus muodostuu korkeasta itsepalveluasteesta, tehokkaasta logistiikasta, kevyestä organisaatiosta, keskitetystä ja isoihin ostoeriin perustuvasta hankinnasta sekä edullisista kauppapaikka- ja kalustoratkaisuista.