Budget Sport - liikuttavan halpa urheilukauppa!

Budget Sport on kasvava ja kansainvälinen urheilukaupan halpakonsepti, jonka omistaa Intersport International Corp. Suomessa Budget Sport konseptista vastaa Keskon tytäryhtiö Intersport Finland Oy. Konseptin pilottikauppa avattiin Vantaan Tammistossa keväällä 2006. Tammiston lisäksi toimimme Espoossa, Lempäälän Ideaparkissa, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa ja Porissa. Verkkokauppamme www.budgetsport.fi on toiminut keväästä 2009.

Missiomme:

Tarjoamme helposti ja edullisesti laajan valikoiman urheilukaupan merkkituotteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Visiomme:

Tavoitteenamme on olla urheilukaupanalan helpoin, halvin ja tehokkain toimija.

  • Helppous: Budget Sport –myymälästä tuotteet, tuotetiedot ja hinnat löytyvät helposti, myös ilman myyjän apua. Laitteella kuin laitteella / myös mobiilisti toimiva/optimoituva verkkosivustomme/-kauppamme on käyttäjäystävällinen ja tukee asiakkaidemme omatoimiostamista laajemmilla tuotetiedoilla ja osto-opasteilla sekä kauppakohtaisin saatavuus- ja hintatiedoin. Verkkokaupastamme käytössäsi on useita maksutapoja ja tuotteet saat käyttöösi jopa kolmessa päivässä.
  • Edullisuus: Budget Sport on aidosti ja pysyvästi edullinen urheilukauppa. Tarjoamme sekä parhaat tarjoukset että pysyvästi edulliset perustuotteet.
  • Tehokkuus: Budget Sportin kustannustehokkuus muodostuu korkeasta itsepalveluasteesta, tehokkaasta logistiikasta, kevyestä organisaatiosta, keskitetystä ja isoihin ostoeriin perustuvasta hankinnasta sekä edullisista kauppapaikka- ja kalustoratkaisuista.