Kari Traa

Kari Traa

Kari Traa kannattaa jokaisen ulkoilua ja liikuntaa harrastavan naisen tuntea – se on tuotemerkki, jonka upeat ja värejä tulvivat urheiluvaatteet ja -asusteet on tehty juuri sinulle! Budget Sportista löydät Kari Traa -malliston naisille, johon kuuluu paitsi vaatteita paidoista ja trikoista sukkiin ja alusasuihin, myös laukkuja ja varustekasseja. Meiltä saat Kari Traan naisten vaatteet ja varusteet liikuttavan halpaan hintaan. Norjalainen freestylehiihtäjä ja kumparelaskun kolminkertainen olympiamitalisti Kari Traa siirtyi urheilu-uransa jälkeen vaatealalle. Neulomisharrastuksesta tuli bisnes, kun Traan perustama yritys lanseerasi aluksi naisten pipo- ja päähinemalliston, joka pian laajeni muihinkin lämpimiin urheiluasusteisiin ja -vaatteisiin. Persoonalliset, perinteisistä skandinaavisista tekstiileistä innoituksen hakeneet ja herkullisen värikkäät Kari Traa -tuotteet naisille kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, ja aivan syystä.

Kari Traan naisille valmistamat vaatteet ja asusteet sopivat niin ulkoiluun ja talviurheilulajeihin kuin treeniin ja vapaa-ajan mukavaan pukeutumiseen. Laadukkaat villamateriaalit ja toimivat tekniset materiaalit tekevät Kari Traa -vaatteista todella miellyttävät kaikissa käyttötilanteissa, koska ne ovat lämpimiä ja hengittäviä juuri sopivasti aina tarpeen mukaan. Huippusuositut naisten Kari Traa -pipot ja Kari Traa -välikerrastot sekä takit, paidat, treenitrikoot, sukat ja alushousut ovat saatavillasi Budget Sportin edullisesta valikoimasta. Kivoja kuoseja, viehättäviä värejä, ja käyttömukavuus ei taatusti jätä toivomisen varaa. Tutustu Kari Traa -mallistoomme verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi kätevästi netistä, tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Kari Traa-tuotteet -tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Kari Traa Nora 2.0 housu (musta), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Kari 30l - urheilukassi (musta), 49,95 €, Kari Traa Hael sukka 3 paria (musta), 7,95 € sekä Kari Traa Frøya - naisten urheiluliivit (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!