Budget Sport -verkkokaupan maksu- ja toimitustavat

Toimitustavat

Toimitusaika vaihtelee toimittajittain. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Saat toimituksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Budget Sport -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla on seuraavat toimitustavat:

Nouto lähimmästä DB Schenkerin noutopisteestä alkaen 5,90 € 
Saat REKISTERÖITYNEENÄ DB Schenkerin noutopistetoimitukset Budget Sport Synttäreillä hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen tai automaattiin 2-4 arkipäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä  ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite. 

Nouto lähimmästä postitoimipisteestä tai pakettiautomaatista alkaen 5,90 €
Saat REKISTERÖITYNEENÄ kaikki noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen tai valitsemaasi Postin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä.  Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Lähetystä säilytetään noutopisteessä  ja pakettiautomaatissa 7 vrk. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoie. 

Nouto lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä alkaen 5,90 €
Saat REKISTERÖITYNEENÄ kaikki noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 2-4 arkipäivässä. Kannattaa huomioida, että mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika noutopisteissä ja  pakettiautomaateissa on 7 vrk. Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

Postin kotiinkuljetus 10 €
Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Postin kotiintoimitukset  nyt 10 eur. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse.

Toimitus työpaikalle 9,90 €
Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00 - 16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. 

Click & Collect 0 €
Tutustu valikoimaamme, tarkista saatavuus lähimmästä BudgetSport-myymälästä ja varaa suosikkisi verkkokaupastamme. Saat vahvistuksen varauksen vastaanottamisesta. Sen jälkeen myyjämme kerää varaamasi tuotteet, ja saat erikseen ilmoituksen varauksen onnistumisesta sähköpostitse sekä tekstiviestillä. Varaus on voimassa seuraavaan päivään saakka. Nouda tuote, kokeile ja tutustu siihen rauhassa paikanpäällä. Voit samalla tutustua kätevästi laajoihin valikoimiimme. Lopuksi voit näppärästi maksaa kaikki tuotteet kerralla.

Lisäksi isokokoisilla tuotteilla kuten polkupyörillä, kuntolaitteilla ja trampoliineilla voi olla pakollinen Postin kotiinkuljetus hintaan 19,90 - 79,90 € (Posti Kotipaketti ja Rahti). Hinta riippuu tuotteesta ja se ilmoitetaan tuotesivulla ja se näkyy myös Ostoskori- ja Yhteenveto-sivulla. Jos tilauksessa on mukana kotiinkuljetustuotteita muita toimituskuluja ei peritä.

Joillakin isokokoisilla ja/tai painavilla tuotteilla, esim. pitkillä mailoilla ja painavilla kahvakuulilla on erikoiskuljetusmaksu postitoimipaikkaan tai ne toimitetaan vain Postitoimipaikkoihin, Matkahuollon Lähellä pakettina tai DB Schenkerin toimipistetoimituksina pitkille tuotteille hintaan REKISTEROITYNEENÄ 7,90 (9,90 €).

Huom! Toimitus verkkokaupasta myymälöihin ei toistaiseksi ole käytössä. Myöskään myymälöiden välillä ei tuotteita toimiteta.

 

Maksutavat

Budget Sport -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi tavalla, joka sinulle parhaiten sopii. Maksutapa valitaan tilauslomakkeella. Voit maksaa ostoksesi eri pankkien verkkopankkeilla tai eri maksukorteilla. Lisäksi käytössä on Budgetsport -lasku ja erämaksu. Palautuksissa hyvitämme tilaukset samalle maksutavalle, jolla se on maksettu. 

 

Verkkomaksut

Verkkopankeista käytössä ovat Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken e-maksut. Kaikki maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää. Maksut tapahtuvat suojatusti Netsin tarjoamassa NetAxept-palvelussa. 

 

Luottokortit

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard-, American Express -korteilla. Emme käsittele tai tallenna luottokorttitietojasi. Luottokorttitiedot tallennetaan turvallisesti yhteistyökumppanimme Netsin Netaxept-maksupalveluun. Tämän ansiosta voimme hyvittää maksun nopeasti asiakkaalle, jos tuotteet palautetaan tai tilaus peruutetaan.Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan pankkien verkkokpankkitunnuksien kautta. Palvelua voit käyttää Visa Debit-, Visa Credit-, Visa Electron-, MasterCard Debit- tai MasterCard Credit-kortilla. Tarkista omasta pankistasi, kuuluuko korttisi automaattisesti mukaan palveluun vai tuleeko se liittää erikseen palveluun.

Mobiilimaksutavat

Budget Sport -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi myös Masterpass ja Mobile Pay mobiilimaksuna.

Saat joustoa maksuaikaan verkkokaupassa Budget Sport -laskulla tai -tililuotolla

Budget Sport -lasku ja -tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista ennen sen maksamista. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Budget Sport -laskulla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä 14 päivän kuluessa. Budget Sport -tililuotto on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Maksaaksesi Budget Sport – laskulla tai tililuotolla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Lisätietoa maksutavasta löydät täältä.

Budget Sport -tilillä voit maksaa myymälöissä laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Luomalla Budget Sport -tilin voit maksaa ostoksesi myymälässä laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Lisätietoa luotosta löydät  täältä.