Budget Sport -Verkkokaupan maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Budget Sport -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi tavalla, joka sinulle parhaiten sopii. Maksutapa valitaan tilauslomakkeella.  Voit maksaa ostoksesi eri pankkien verkkopankkeilla tai eri maksukorteilla. Lisäksi käytössä on Budgetsport -lasku ja erämaksu. Palautuksissa hyvitämme tilaukset samalle maksutavalle, jolla se on maksettu. 

 

Verkkomaksut

Verkkopankeista käytössä ovat Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken e-maksut. Kaikki maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää. Maksut tapahtuvat suojatusti Netsin tarjoamassa NetAxept-palvelussa. 

 

Luottokortit

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard-, American Express ja Diners Club  -korteilla. Emme käsittele tai tallenna luottokorttitietojasi. Luottokorttitiedot tallennetaan turvallisesti yhteistyökumppanimme Netsin Netaxept-maksupalveluun. Tämän ansiosta voimme hyvittää maksun nopeasti asiakkaalle, jos tuotteet palautetaan tai tilaus peruutetaan.Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan pankkien verkkokpankkitunnuksien kautta. Palvelua voit käyttää Visa Debit-, Visa Credit-, Visa Electron-, MasterCard Debit- tai MasterCard Credit-kortilla. Tarkista omasta pankistasi, kuuluuko korttisi automaattisesti mukaan palveluun vai tuleeko se liittää erikseen palveluun.

 

Mobiilimaksutavat

Budget Sport -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi myös Masterpass ja Mobile Pay mobiilimaksuna.

 

Saat joustoa maksuaikaan verkkokaupassa Budget Sport -laskulla tai -erämaksulla

Budget Sport -lasku ja -erämaksu antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista ennen sen maksamista. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

Budget Sport -laskulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa.

Budget Sport -erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 30–3 000 euroa.

Maksaaksesi Budget Sport – laskulla tai erämaksulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Kummassakin maksutavassa on mukana 3,95 euron laskutuslisä. Palautuksen yhteydessä palautetaan myös laskutuslisä, mikäli asiakas palauttaa koko tilauksen. Lisätietoa maksutavasta löydät täältä.

 

Budget Sport -tilillä voit maksaa myymälöissä laskulla tai Sinulle sopivissa erissä

Luomalla Budget Sport -tilin voit maksaa ostoksesi myymälässä laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Lisätietoa luotosta löydät  täältä.

 

Toimitustavat

Verkkokaupan toimitusaika on 3 -7 päivää. Saat toimituksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Budget Sport -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla on seuraavat toimitustavat:

Nouto lähimmästä DB Schenkerin noutopisteestä 5,90€ 
Tuotteet toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen 3 - 7 päivässä. Toimituspisteitä ovat R-kioskit, K-kaupat, Smartmile-automaatit ja useat paikalliset yritykset. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Saat kaikki toimitukset DB Schenkerin noutopisteisiin ilman toimituskulua, kun tilauksen arvo on yli 100 euroa. Edut eivät koske erikoiskuljetettavia tuotteita, esim. pyöriä. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

Nouto lähimmästä postitoimipisteestä tai pakettiautomaatista 6,90 €
Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen 3 - 7 päivässä tai valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Säilytysaika 7 vrk. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä.Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite. 

Nouto lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä (lähellä paketti) 6,90 €
Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 3 - 7 päivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika 14 vrk noutopisteissä ja 7 vrk automaateissa. Huom! Mikäli haluat noutaa pakettisi esimerkiksi työpaikan läheisestä noutopisteestä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

Postin kotiinkuljetus 19,90 €
Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse.

Toimitus työpaikalle 9,90 €
Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00 - 16:30.

 

 Lisäksi isokokoisilla tuotteilla voi olla pakollinen Postin kotiinkuljetus 19,00 - 39,00 € (Posti Kotipaketti ja Rahti). Joillakin isokokoisilla ja/tai painavilla tuotteilla, esim. pitkillä mailoilla ja painavilla kahvakuulilla, on erikoiskuljetusmaksu postitoimipaikkaan 9,90 € tai ne toimitetaan vain Matkahuollon Lähellä pakettina 5,90 €.

 Huom! Toimitus verkkokaupasta myymälöihin ei toistaiseksi ole käytössä. Myöskään myymälöiden välillä ei tuotteita toimiteta.