Budget Sport -Verkkokaupan maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Budget Sport -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi tavalla, joka sinulle parhaiten sopii. Maksutapa valitaan tilauslomakkeella.  Voit maksaa ostoksesi eri pankkien verkkopankkeilla tai eri maksukorteilla.  Palautuksissa hyvitämme tilaukset samalle maksutavalle, jolla se on maksettu. 

 

Verkkomaksut

Verkkopankeista käytössä ovat Aktia Sp/Pop, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Ålandsbanken  e-maksut. Kaikki maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää. Maksut tapahtuvat suojatusti Netsin tarjoamassa NetAxept-palvelussa. 

 

Luottokortit

Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard-, American Express ja Diners Club  -korteilla. Emme käsittele tai tallenna luottokorttitietojasi. Luottokorttitiedot tallennetaan turvallisesti yhteistyökumppanimme Netsin Netaxept-maksupalveluun. Tämän ansiosta voimme hyvittää maksun nopeasti asiakkaalle, jos tuotteet palautetaan tai tilaus peruutetaan.Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan pankkien verkkokpankkitunnuksien kautta. Palvelua voit käyttää Visa Debit-, Visa Credit-, Visa Electron-, MasterCard Debit- tai MasterCard Credit-kortilla. Tarkista omasta pankistasi, kuuluuko korttisi automaattisesti mukaan palveluun vai tuleeko se liittää erikseen palveluun.

 

*Lasku ja erämaksu eivät toistaiseksi ole käytössä.

 

Toimitustavat

Tilaamasi tuotteiden toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Joidenkin tuotteiden toimitusaika on tästä poiketen 7 arkipäivää. Poikkeuksellisista toimitusajoista on maininta tuotteen kohdalla verkkokaupassa. Saat toimituksen mukana lähetyslistan, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Budget Sport -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla on seuraavat toimitustavat:

Nouto Postin pakettiautomaatista 6,90 €
Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä.

Toimitus työpaikalle 9,90 €
Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00 - 16:30.

Nouto lähimmästä postitoimipisteestä 6,90 €
Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Postin kotiinkuljetus 19,90 €
Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse.

Nouto lähimmästä Matkahuollon noutopisteestä (lähellä paketti) 5,90 €
Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä.

 

Tilaa ilmaiseksi Postiin ja Matkahuoltoon!

Saat toimitukset Postiin, pakettiautomaattiin ja Matkahuollon pakettipisteisiin ilmaiseksi, kun tilauksen arvo on yli 100 eur. Etu ei koske erikoiskuljetettavia tuotteita. Lue lisää budgetsport.fi verkkokaupassamme.

Huom! Lisäksi isokokoisilla tuotteilla voi olla pakollinen Postin kotiinkuljetus 19,00 - 39,00 € (Posti Kotipaketti ja Rahti). Joillakin isokokoisilla ja/tai painavilla tuotteilla, esim. pitkillä mailoilla ja painavilla kahvakuulilla, on erikoiskuljetusmaksu postitoimipaikkaan 9,90 € tai ne toimitetaan vain Matkahuollon Lähellä pakettina 5,90 €.

 

*Myymälätoimitus ei toistaiseksi ole käytössä.