Gore-Tex kengät

Goretex kengät

Onko etsinnässäsi naisten goretex kengät, miesten goretex kengät vai lasten goretex kengät? Monipuolinen valikoimamme tarjoaa laadukkaat mutta liikuttavan halvat goretex kengät ja goretex lenkkarit kaikille. Tarjontaa riittää niin merkkien kuin mallienkin suhteen. Valittavanasi on tutut tuotemerkit, esimerkiksi Asics, Icebug, Salomon ja Viking. Ostokset voit tehdä saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Gore-Tex-materiaali kestää vettä ja tuulta. Silti se myös hengittää. Näin jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä kaikissa olosuhteissa. Goretex kengät ja goretex lenkkarit kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Mieti, käytätkö niitä juoksulenkillä, retkeillessä vai yleisesti ulkoillessa. Juoksua varten voit myös valita nastoilla varustetut goretex lenkkarit, joiden ote pitää liukkaallakin pinnalla. Niillä voit juosta turvallisesti läpi talven.

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa goretex kengät ja goretex lenkkarit joka lähtöön ja aina liikuttavan halvalla. Tutustu myös nastakenkiimme sekä miesten talvikenkiimme että naisten talvikenkiin, vertaa ja valitse. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia goretex kenkien hakuehtoihin.

Budget Sport -laskulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa mm. nastakenkien hankintaan, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa. Lisätietoa löydät täältä.

Tällä hetkellä gore-Tex kengät -tuoteryhmässä on 71 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Asics GEL-Pulse 14 GTX - naisten juoksukengät (musta), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Salomon X Braze GTX - miesten matalavartinen vaelluskenkä (musta), 89,95 €, Salomon XT Reckon GTX - miesten matalavartinen vaelluskenkä (musta), 99,95 € sekä Merrell W Moab Speed Gtx - naisten vaelluskengät (musta), 139,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!