Miesten alusasut

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
70 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Miesten aluasut

Mukavat ja suoritusta tukevat miesten alusasut ja aluskerrastot ovat onnistuneen kuntoilun, treenin, ulkoilun ja urheilun lähtökohta. Budget Sportista löydät alusasut miehille liikuttavan halpaan hintaan. Suosikkimerkkejämme ovat muun muassa Björn Borg, Craft ja Halti. Miesten alusasut ja aluskerrastot ovat oleellinen osa kerrospukeutumista, kun haluat pitää itsesi mukavasti lämpimänä. Laadukkaat miesten alusasut paitsi lämmittävät, myös joustavat ja hengittävät. Kevyestä ja lämmittävästä materiaalista valmistettu miesten tekninen aluskerrasto sopii monenlaisiin keleihin, ja kovimmilla pakkasilla se voi olla yhtenä alusvaatekerroksena.

Kylmemmällä säällä taas merinovillakerrasto miehille on erinomainen vaihtoehto: se siirtää kosteutta iholta ja lämmittää hikoilusta huolimattakin. Merinovillan lisäetuihin kuuluu vielä sen luontainen antibakteerisuus ja hajuttomuus. Laadukkaan materiaalin lisäksi toimivat miesten alusasut ovat hyvin istuvia. Kun koko on oikea, miesten aluskerrasto tuntuu päällä huomaamattomalta istuessaan ihonmyötäisesti, napakasti ja kiristämättä. Myös pehmeä ja joustava materiaali, huolelliset leikkaukset ja saumattomat muotoilut lisäävät miesten alusasun käyttömukavuutta. Tällaiset ominaisuudet yhdistyvät esimerkiksi Craft miesten aluskerrastossa, joka syystä onkin yksi miesten alusvaatevalikoimamme suosikkeja. Varustaudu kuntoilu-, ulkoilu- ja urheiluharrastukseen, jossa ei tarvitse kylmää pelätä, ja hanki tarvitsemasi miesten alusvaatteet Budget Sportista. Meiltä löydät alusasut ja urheilukerrastot miehille kaikenlaiseen liikuntaan, retkeilyyn ja ulkoilmaelämään. Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi miesten alusasut kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi miesten aluskerrastot halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Tällä hetkellä miesten alusasut -tuoteryhmässä on 70 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Under Armour Tech 6in 2 pack - miesten bokserit (musta), 32,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Linear Brief 2-pack - miesten bokserit (musta), 18,00 €, Rukka Marlon Kerrasto.. - miesten aluskerrasto (musta), 24,95 € sekä CCM Kaulasuojapaita Sr - miesten aluspaita (musta), 47,20 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!