Miesten vaatteet

Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
1496 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Miesten vaatteet ulkoiluun ja urheiluun

Ulkoilussa ja urheilulajien parissa toimiva pukeutuminen on kaiken a ja o. Urheilu- ja liikuntaharrastuksiin vaatteita hankkiessa huomiota kannattaa ensinnäkin kiinnittää siihen, tullaanko vaatteita käyttämään sisä- vai ulkotiloissa tai kenties molemmissa niistä. Ulkoiluvaatteissa puolestaan on hyvä ottaa huomioon se, millaisia sääolosuhteita kestäviä ominaisuuksia vaatteisiin halutaan. Kun kyseessä ovat miesten vaatteet ulkoiluun ja urheiluun, valinnanvaraa löytyy runsain määrin moniin eri käyttötarpeisiin ja mieltymyksiin soveltuvien mallien muodossa.

Hanki miesten vaatteet pukinkonttiin edullisin tarjoushinnoin. Katso parhaat Black Friday tarjoukset!

Valitse miesten vaatteet käyttötarpeiden mukaan

Miesten ulkoiluvaatteet ovat hankintoja, joihin kannattaa panostaa. Kun kerralla tulee hankkineeksi esimerkiksi laadukkaat, vedenpitävällä kalvomateriaalilla varustetut kuoritakin ja kuorihousut, ne kestävät käytössä pitkään ja suojaavat ulkoillessa tehokkaasti tuulelta ja sateilta. Kuorivaatteiden alle on kätevä pukea kulloinkin tarvittava määrä lisälämpöä antavia vaatekerroksia, kuten esimerkiksi kylmemmillä keleillä erinomaisesti lämmittävä ja ominaisuuksiltaan hengittävä ja kosteutta iholta siirtävä merinovillakerrasto.

Softshell-takki on sekin kannattava hankinta, sillä monipuolisena materiaalina softshell tuo miellyttävää lämpöä, pehmeyttä ja joustavuutta erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, joissa veden hylkivyys on riittävä säätiloilta suojaava ominaisuus. Huppari puolestaan on usein riittävä pusakka kesäaikana tapahtuvaan ulkoiluun, minkä lisäksi hupparista saa miellyttävää lämpöä ja suojaa myös eri liikuntalajien pariin tai treeneihin suunnatessa.

Ulkoiluvaatteiden tavoin myös miesten urheiluvaatteet kaipaavat uusintaa aika ajoin. Treenivaatteita valitessa niiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, hengittävyys ja käyttömukavuus. Mikäli harrastat tiettyä urheilulajia, lajeihin on aina hyvä varustautua niiden sisältämiin vaatimuksiin erityisesti sopimaan suunnitelluilla vaatteilla. Juoksuvaatteet palvelevat parhain päin lenkkipoluilla, kun taas pyöräilyvaatteet on tehty toimimaan optimaalisesti pyörän selässä viilettäessä. Jalkapallovaatteet puolestaan täydentävät teknisillä ominaisuuksillaan jalkapallokentillä viihtyvän käyttötarpeet ja vaatimukset.

Miesten vaatteet netistä Budget Sportista

Budget Sport tarjoaa upean valikoiman vaatteita miehille. Meiltä löydät niin miesten ulkoiluvaatteet kuin miesten urheiluvaatteet jokaiseen makuun ja mieltymykseen, ja valikoimamme sisältää tunnettuja sporttisia brändejä, kuten ajattomat kestosuosikit Puma ja Adidas sekä monia muita laadukkaita tuotemerkkejä. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia malleja, värejä ja kuoseja, joten meillä varustaudut lempilajeihisi ja -aktiviteetteihisi saaden haluamasi lookin.

Tervetuloa sivustollemme tutustumaan ajankohtaiseen miesten vaatteiden valikoimaamme. Kutakin tuotekuvaa napsauttamalla saat kätevästi esille sinua kiinnostavan vaatteen tarkemmat tuotetiedot. Meillä asioidessasi voit tilata miesten vaatteita netistä, minkä lisäksi näet sivustollamme kätevästi jokaisen vaatteen myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä Budget Sport -myymälässä, mikäli haluat tehdä vaateostoksia paikan päällä. Tervetuloa Budget Sportiin täyttämään vaatekaappisi monipuolisesti eri säätiloihin ja aktiviteetteihin sopivilla vaateratkaisuilla!

Tällä hetkellä miesten vaatteet -tuoteryhmässä on 1496 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Puma Ess Logo Pants FL CL M - miesten collegehousut (musta), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas M Sereno - miesten verkkarihousut (musta), 34,95 €, adidas 3S Csh Crw unisex 3pp - pitkät sukat (musta), 14,95 € sekä Björn Borg Cotton Stretch Boxer 3P M - miesten bokserit (moniväri), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!