Didriksons

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
74 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Didrikson

Onko Didriksons sinulle tuttu merkki? Viimeistään nyt kannattaa tutustua tarkemmin, sillä meiltä saat laadukkaat Didrikson takit sekä lasten toppahaalarit liikuttavan halpaan hintaan. Tutustu valikoimaamme – ostokset voit tehdä saman tien netissä tai toki voit myös poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Ruotsalainen Didriksons tekee teknisiä säänkestäviä vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Sen historia alkoi jo vuonna 1913, jolloin se ryhtyi valmistamaan työvaatteita kalastajille. Pitkän kokemuksensa ansiosta Didriksons tietää, millaisia vaatteita pohjolassa tarvitaan. Didriksonsin filosofia on: Emme haasta olosuhteita. Me hyväksymme ne.

Didriksons takit pitävät kuivana ja lämpimänä kaikissa olosuhteissa, sillä ne on suunniteltu suojaamaan niin tuulelta kuin sateeltakin. Tarjolla on myös sadetakkeja. Didriksons talvitakit ovat lämpimiä kovemmillakin pakkasilla ja ne sopivat monenlaiseen ulkoilu- ja harrastuskäyttöön. Tyylikkyytensä ansiosta Didriksons takit ovat kotonaan myös kaupunkikäytössä.

Tutustu Didriksons ale hintoihin ja valikoimaamme – saat esimerkiksi Didriksons takit liikuttavan halvalla. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin - tutustu myös untuvakkeihimme sekä parkatakkeihin.

Muistathan, että Budget Sport -laskulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa, ja voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa. Lisätietoa löydät täältä.

Tällä hetkellä Didriksons-tuotteet -tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Didriksons Tera Jacket Jr - tyttöjen kuoritakki (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Didriksons Aries Jacket W - naisten kuoritakki (tummansininen), 149,90 €, Didriksons Paulina Skirt W - naisten hame (musta), 69,95 € sekä Didriksons Thelma Parka W - naisten kuoritakki (tummansininen), 179,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!