Lasten jalkapallokengät

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
29 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten jalkapallokengät

Haluatko löytää hyvät, kestävät ja halvat lasten jalkapallokengät? Olet oikealla sivulla, sillä Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät merkkijalkapallokengät lapsille markkinoiden edullisimpaan hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät edulliset lasten jalkapallokengät niin nurmikentälle, tekonurmelle, hiekkakentille kuin sisätiloihinkin. Löydät meiltä suuren valikoiman erilaisia kokoja, joista löytyy sopivat jalkapallokenkämallit niin nuoremmille kuin vanhemmillekin lapsille. Budget Sportin valikoimasta löytyvät tunnetut ja luotettavat merkit, kuten adidas, Nike ja PUMA. Mikäli etsit kaikkein parasta tarjousta, poimi lasten jalkapallokengät huikean edullisista ja säännöllisesti vaihtuvista mainostarjouksistamme. Kun olet löytänyt etsimäsi lasten jalkapallokengät, hanki myös muut vaatteet ja varusteet juniorin futistreeneihin edullisesti. Tutustu Budget Sportin edullisiin lasten jalkapallohousuihin, lasten jalkapalloshortseihin, jalkapalloihin ja jalkapallosukkiin.

Hyvillä jalkapallokengillä jalkapalloharrastuksen aloittaminen on helppoa ja hauskaa! Lasten jalkapallokenkiin pätee sama sääntö kuin aikuistenkin palloilijoiden kenkiin, eli ne tulee valita aina kullekin pelialustalle sopiviksi. Kun valitset jalkapallokengät tarkoituksenmukaisesti, niillä on miellyttävää pelata. Pelialustan mukaan valituilla jalkapallokengillä vältytään myös jalan mahdollisilta virheasennoilta ja rasitusvammoilta. Jalkapallokengät luokitellaan perinteisesti kirjainkoodeilla SG, FG, AG, TF ja IC. Terävänappulainen SG sopii pehmeälle nurmikentälle. FG hieman kovemmalle nurmelle ja tekonurmelle. Matalanappulainen AG soveltuu koville tekonurmille. TF-malli soveltuu kovalle tekonurmelle ja hiekkakentille. Nappulaton IC-malli on tarkoitettu kaikkein kovimmille alustoille, eli sisähalleihin ja futsal-kentille.

Kun haussa on jalkapallokengät kasvavalle juniorille, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota oikean koon valintaan. Väärän kokoisilla kengillä pelaaminen on raskasta ja kömpelöä – lisäksi se saattaa altistaa jopa loukkaantumisille. Vaikka lapsi olisi kasvavassa iässä, jalkapallokenkiin ei kannata jättää niin sanottua kasvuvaraa. Jotta pelaaminen olisi turvallista ja myllyttävää, jalkapallokengän tulee istua napakasti. Jalkapallokenkä ei kuitenkaan saa puristaa tai hiertää. Jotta valitset varmasti oikean koon, jalkapallokenkää kannattaa aina kokeilla hieman paksumman jalkapallosukan kanssa.