Lasten sisäpelikengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
11 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Sisäpelikengät lapsille

Sileille liikuntahallien ja -salien lattioille ja kentille suunniteltuja urheilulenkkareita kutsutaan usein yleisnimellä sisäpelikengät. Lattioiden pintaa säästääkseen niiden ulkopohjat on yleensä valmistettu jälkiäjättämättömästä vaaleasta kumista. Nimensä mukaisesti sisäpelikengät on suunniteltu erityisesti erilaisia sisätiloissa pelattavia maila- ja pallopelejä varten, kuten koripallo, salibandy tai lentopallo. Ne soveltuvat kuitenkin erinomaisesti myös erilaisiin ryhmäliikuntamuotoihin kuten esimerkiksi tanssiin tai aerobisille jumppatunneille.

Sisäpelikenkien yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on hyvä pito ja liukumisenesto, jotta liikkuminen liukkaillakin lattioilla sujuu ketterästi ja turvallisesti. Jotkut lasten ja nuorten sisäpelikengät on erityisesti suunniteltu tukemaan nopeita suunnanvaihdoksia, joita monet pelit vaativat. Muita lasten sisäpelikenkien oleellisia ominaisuuksia ovat tietysti niiden hyvä istuvuus ja käyttömukavuus, hyvin hengittävät materiaalit ja tehokas iskunvaimennus. Meiltä löydät myös varta vasten erilaisia kamppailulajeja varten suunnitellut lasten jalkineet.

Lasten sisäpelikenkiä Budgetsportin sivuilla selaillessasi voit valita, haluatko ne mieluummin tarrakiinnityksellä vai valitsetko nauhallisen mallin. Erillinen tarrakiinnitys nauhojen yläpuolella varmistaa jämäkän istuvuuden pieneenkin jalkaan. Joissain malleissa on lisäominaisuutena irrotettava, antibakteerinen pohjallinen.

Budgetsport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita lasten sisäpelikenkiä liikuttavan halpaan hintaan. Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset sisäpelikengät lapsille tunnetuilta merkeiltä kuten adidas, Asics ja Puma. Lasten sisäpelikengät löydät useiden eri mallien lisäksi erilaisissa näyttävissä ja tyylikkäissä unisex-väreissä.

Hyvä istuvuus ja oikea koko takaavat lasten sisäpelikenkien käyttömukavuuden. Siksi onkin erityisen tärkeää, että lapsellesi sisäpelikenkiä Budgetsportin sivuilla valitessasi muistat huomioida eri valmistajien käyttämät kokomerkinnät. Jokaisen tuotteen yhteydessä esillä oleva kokotaulukko selkeyttää kyseisen valmistajan ja mallin käyttämää kokojärjestelmää ja auttaa sinua löytämään juuri sinun lapsellesi oikean koon. Hyvät ja sopivan kokoiset lasten tai nuorten sisäpelikengät löydettyäsi, voit tilata ne vaivattomasti Budgetsportin verkkosivuilta tai tarkistaa helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden.