Salomon

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
85 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Salomon kengät

Budget Sport tuo sinulle korkealaatuiset ja toimivat Salomon-kengät liikuttavan halpaan hintaan! Valikoimastamme löydät tunnetun ja arvostetun Salomonin vaelluskengät, juoksukengät muut ulkoilukengät ja sandaalit miehille ja naisille helposti ja edulliseen hintaan.

Vedenpitävät, likaa hylkivät ja kulutusta hyvin kestävät Salomon-vaelluskengät ovat jokaisen ulkoilua rakastavan, aktiivisen maastossa liikkujan varma valinta. Niiden Gore-Tex-kalvo pitää jalat kuivana haastavammassakin säässä sillä välin kun vaimentava välipohja minimoi jalkaan kohdistuvia iskuja ja pitävä ulkopohja tekee askeleesta varman ja tukevan. Kunnon vaellukseen voimme suositella erityisesti sekä miesten että naisten Salomon-vaelluskenkiä korkeammalla varrella, jotka tukevat hyvin nilkkaa epätasaisessa maastossa taivaltaessa. Niiden tekninen rakenne pitää jalan tukevasti paikallaan ja estää lipsumista, sekä takaa kengälle erinomaisen istuvuuden.

Salomonilta löydät myös laadukkaat Speedcross-maastojuoksukengät miehille ja naisille. Ne soveltuvat erinomaisesti vaativiinkin sää- ja maasto-olosuhteisiin ja niiden ulkopohjan materiaali lisää askeleesi pitoa niin liukkailla kuin lumisillakin poluilla.

Rennompaan vapaa-ajan liikkumiseen ja oleskeluun löydät Budget Sportista myös mukavat ja hyvin istuvat Salomonin vapaa-ajan kengät ja sandaalit halpaan hintaan. Esimerkiksi jalkoja hellivät Salomonin varvassandaalit vaimennetulla välipohjalla sekä miehille että naisille tilaat helposti Budget Sportista.

Itsellesi sopivia Salomon-kenkiä Budget Sportista ostaessasi on tärkeää valita juuri oikea koko, jotta kengän istuvuudesta ja käytettävyydestä tulee mahdollisimman optimaalinen. Huomioithan, että Salomon-kengissä on yleisesti käytössä UK-kokomerkinnät, jotka eroavat Suomessa yleisemmistä EUR-kokomerkinnöistä. Siksi itsellesi oikeaa kokoa valitessasi on hyvä tutustua hyödyllisiin kokotaulukoihimme, jotka löydät kätevästi verkkosivuiltamme jokaisen tuotteen yhteydestä. Suosittelemme siis, että vertaat tuotteen UK-kokoa omaan EUR-kokoosi tai senttimetreinä ilmoitettuun jalan pituuteen löytääksesi itsellesi oikean koon ennen tuotteen tilausta.

Budget Sportilta saat laadukkaat ja monikäyttöiset Salomon-kengät miehille ja naisille aina edulliseen hintaan! Tilaa heti Salomon-kengät kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Salomon-tuotteet. Tällä hetkellä Salomon-tuotteet -tuoteryhmässä on 85 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Salomon Whipstar Jr - lasten lumilautakengät, 71,96 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 8,95 € ja 269,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy Salomon-tuotteet jokaiselle kukkarolle.