Polkupyörän renkaat

Polkupyörän renkaat -tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat polkupyörän renkaat -tuotteet ja muut tarvikkeet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat polkupyörän renkaat -tuotteet mm. merkeiltä Michelin ja Hamax.

Tilaa polkupyörän renkaat -tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä polkupyörän renkaat -tuotteet -tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Suomi Tyres Routa 28 W122 35-622 - pyörän ulkorengas (musta), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Suomi Tyres HILE 26x1.9 47-559 W240 - pyörän ulkorengas (musta), 59,95 €, DURO 22' 47-484 MU-VA - pyörän ulkorengas (väritön), 13,95 € sekä Vittoria 52-584 Mtb Barzo - pyörän ulkorengas (musta), 31,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko polkupyörän renkaat -tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat polkupyörän renkaat -tuotteet saat hintaan 4,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89,95 € hintaan. Meiltä löydät polkupyörän renkaat -tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata polkupyörän renkaat -tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää