Lasten hupparit

Lasten hupparit - huppari on asennevaate

Lasten ja nuorten suursuosikit, kansainvälisten ja kotimaisten sporttibrändien trendikkäät ja moneen tilanteeseen sopivat hupparit löydät Budget Sportin laajasta valikoimasta liikuttavan edulliseen hintaan. Tarjolla on paljon eri värejä ja erilaisilla printeillä kuvioituja, eri kokoisia ja mallisia huppareita, joista jokainen lapsi ja nuori löytää varmasti mieluisensa. Tutustu valikoimaan verkossa tai ota juniori mukaan ja tulkaa yhdessä löytämään sopiva malli myymälästämme. 

Pään yli vedettävät hupulliset lasten ja nuorten collegehupparit ovat ykkösvaate kouluun ja harrastuksiin. Huppari on nuorisomuodin klassikko ja aina ”in”. Koot ja tyylit vain vaihtelevat. Huppu kulkee kiinteästi paidassa mukana ja sen voi tarvittaessa vetää päähän tuomaan lisälämpöä tai vaikka tuomaan vähän omaa rauhaa. Hupparit ovat monikäyttöisiä ja helppohoitoisia. Hupparit valmistetaan pehmeästä ja miellyttävästä puuvilla- tai puuvillapolyesterineuloksesta. Collegekankaan ulkopinta on tiivistä neulosta ja sisäpuoli harjattu pehmeäksi. Neulos tuntuu miellyttävältä iholla. Valikoimissamme on myös fleecehuppareita. 

Huppariin kuuluu olennaisena juttuna paidan etuosassa oleva hupparitasku, jota kutsutaan myös kengurutaskuksi. Hupparitasku on yleensä sivuilta auki, joten enemmän kuin tasku tavaroille, se on ulkonäköjuttu. Hupparitasku tekee paidasta hupparin. Toki taskussa voi lepuuttaa käsiä, mutta mitään arvokasta siellä ei kannata säilyttää. Vauhdikkaassa menossa tavarat voivat helposti luiskahtaa sieltä ulos. Huppari on mukava arkivaate, mutta miellyttävä käyttää myös urheiluharrastuksissa lämmittelyvaatteena. Rento huppari on mukava vetää päälle ennen ja jälkeen treenin. 

Lapset ja nuoret rakastavat myös hupparitakkeja, jotka saa edestä vetoketjulla auki. Takkimainen vetoketjullinen huppari on monikäyttöinen ja helppo pukea päälle. Rentoon hupparitakkiin on ihana kääriytyä viileinä kesäiltoina. Muhkea hupparitakki lämmittää ja suojaa tai sitä voi käyttää välivaatteena kuoritakin alla. Hupparin helmassa ja hihansuissa on yleensä joustavat resorit, joiden ansiosta sopiva huppari löytyy helposti eri kokoisille ja eri mallisille lapsille. Jos haluat varmistaa sopivan koon ja lapselle mieluisan väljyyden tule sovittamaan tyttöjen ja poikien huppareita ja hupparitakkeja myymälään paikanpäälle. 

Tällä hetkellä lasten hupparit -tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Entrada 22 Hoody Jr - lasten huppari (musta), 25,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Vans Classic Vans Po-b - lasten huppari (tummanpunainen), 36,00 €, Puma B Mass Merchents Hoodie Fl - lasten huppari (sininen), 26,95 € sekä Vans Classic Vans Po-b - lasten huppari (vihreä), 44,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!