Lasten collegehousut

Collegehousut ovat kaikkien lasten suosikit

Sen tietää kaikki, että ei ole mitään verkkarihousua mukavampaa. Aikuiset vetävät ne jalkaan viimeistään työpäivän päätteeksi, mutta lapset kulkevat niissä mieluiten aamusta iltaan ja joka päivä. College- ja verkkarihousujen rennot leikkaukset, miellyttävä materiaali ja joustavat resorivyötärö sekä lahkeensuut tekevät niistä lähes kaikkien lasten kestosuosikit. 

Lasten ylivoimaisesti suosituimmat vapaa-ajan housut collegehousuista verkkareihin ja fleecehousuihin löydät Budget Sportista liikuttavan edulliseen hintaan. Tarjolla on laaja valikoima tyttöjen ja poikien laadukkaita ja mukavia veryttelyhousuja ja sweatpantsejä eri materiaaleista ja eri väreissä. Verkkareita on tarjolla sekä klassisissa perusväreissä, että kauden trendiväreissä. Klassiset harmaat collegehousut ovat pitäneet pintansa jo vuosikymmeniä ja ovat edelleen suosittuja sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Lasten collegehousut ovat valmistettu yleensä pehmeästä ja miellyttävästä puuvillasta tai puuvillapolyesteristä. Kankaan ulkopinta on tiivistä neulosta ja sisäpuoli pehmeää froteeta tai harjattu erittäin pehmeäksi ja fleecemäiseksi. Materiaali on miellyttävä paljasta ihoa vasten. Collegehousut tuntuvat lämpimiltä, mutta hengittävät hyvin. Joustavan vyötärön saa kiristettyä nyörin avulla sopivaksi. Lahkeensuut ovat suorat tai niissä on resorit, jotka joustavat niin että housut ovat helppo pukea. Collegehousut on mukava vetää jalkaan ennen ja jälkeen treenin. 

Tarjolla on myös erilaisia verkkareita eli veryttelyhousuja, jotka on valmistettu teknisestä neuloksesta. Teknisestä materiaalista valmistetut verkkarit soveltuvat hyvin aktiiviseen urheiluun ja liikuntaan. Verkkareita voi käyttää pallopeleissä, yleisurheilussa ja muissa kuntoilulajeissa joko lämmittelyhousuina ennen tai jälkeen urheilun tai itse suorituksen aikana. Tekninen neulos hylkii kosteutta, hengittää hyvin ja kuivuu nopeasti niin että verkkarit ovat helppohoitoiset ja nopea pestä, vaikka päivittäin. 

Lapsen tärkeät tavarat kulkevat mukana verkkareiden sivutaskuissa. Valitse verkkarit, joissa on vetoketjulliset taskut, mikäli haluat varmistaa, että puhelimet, avaimet ja muut tärkeydet pysyvät tallessa vauhdikkaassa ja aktiivisessa menossa. 

Tällä hetkellä lasten collegehousut -tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Essentials 3-Stripes Fleece Joggers - collegehousut (musta), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Puma Mass Merchants Sweatpants Fl B Jr - collegehousut (musta), 24,95 €, Replic Jr Collegehousut (petrooli), 16,95 € sekä Clique Basic Zip Pocket Pants JR - collegehousut (musta), 14,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!