Adidas

Adidas

Euroopan suurin ja koko maailman urheiluvaatejättiläisten kärkeen kuuluva adidas on pysynyt niin ammattiurheilun kuin katumuodinkin vakionimenä jo vuosikymmenten ajan. Brändinä adidas luottaa ajattoman klassiseen monokromiseen tyyliinsä, joka on pysynyt jatkuvassa suosiossa niin miesten kuin naistenkin keskuudessa vuodesta toiseen.

Klassiset adidas-verryttelyhousut ja verkkatakit kolmiraidoilla varustettuna olivat näkyvä osa alkuperäistä 90-luvun sporttisen minimalistista tyyliä, ja ovat tehneet näyttävän paluun katukuvaan ja muotilehtien sivuille myös viime vuosien aikana. Tästä voikin päätellä, että adidas-vaatteet eivät koskaan mene pois muodista vaan sulautuvat saumattomasti eri aikakausien muotiin ajankohtaisella ajattomuudellaan.

Klassisten urheiluvaatteiden nimeen vannomisen lisäksi adidas uudistuu myös jatkuvasti ja tarjoaa värikkäitä ja innovatiivisiakin urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita ja asusteita, jotka mukailevat viimeisimpiä muotisuuntauksia. Tämän valmistajan valikoimasta siis löydät itsellesi ja perheellesi tyylikkäät ja laadukkaat urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet joka tilanteeseen ja jokaiseen tyyliin – seuraatpa sitten viimeisimpiä trendejä tai luotat ajattoman vähäeleiseen sporttityyliin.

Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman suosittuja ja laadukkaita adidas-vaatteita ja muita urheilutuotteita pysyvästi edulliseen hintaan. Meiltä löydät halvalla moninaiset adidas-treenihousut ja adidas-verkkarit erilaisiin urheiluharrastuksiin kuin vapaa-ajan viettoonkin – kuten trikoot, verryttelyhousut, treenishortsit ja collegehousut. Myös tyylikkäät treenipaidat ja treenitopit löydät adidaksen valikoimasta monissa eri tyyleissä. Niitähän ei voi koskaan olla liikaa!

Itsellesi hyviä lenkkareita tai treenikenkiä etsiessäsi voit myös luottaa adidas-merkkiin. Haitpa sitten juoksukenkiä, sisäpelikenkiä, jalkapallokenkiä, tennareita, tai muuten vain siistejä lenkkareita jokapäiväiseen käyttöön, meiltä löydät varmasti mieleisesi lenkkarit koko perheelle ja edullisesti. Aivan, sillä adidas valmistaa suloisia ja laadukkaita lasten lenkkitossuja aina taaperoille sopivista koista lähtien.

Työpaikalla ja kaupunkipukeutumisessakaan et tunne itseäsi alipukeutuneeksi adidaksen vaatteita kantaessasi. Niinpä voit hyvin viedä sporttisen tyylisi mukanasi minne ympäristöön vain ja pysyä silti vakuuttavana ja tyylikkäänä. Näyttävällä adidas-logolla varustetuissa collegehousuissa tai t-paidassa tuot urheilullisen urbaania uskottavuutta myös arkipukeutumiseesi.

Tilaa heti takuulaadukkaat adidaksen urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, asusteet ja varusteet koko perheelle Budget Sportista liikuttavan halpaan hintaan.

Tällä hetkellä Adidas-tuotteet -tuoteryhmässä on 770 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (valkoinen), 60,00 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Duramo RC U - juoksukengät (musta), 55,00 €, adidas Essentials Linear Full-Zip French Terry Hoodie - naisten huppari (lila), 54,95 € sekä adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (musta), 60,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!