Jääkiekkoluistimet

Jääkiekkoluistimet

Kasvoiko jalka ulos hokkarista? Harkitsetko uusien luistimien hankintaa? Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät naisten, miesten ja lasten eri tasoiset jääkiekkoluistimet liikuttavan edulliseen hintaan. Tule tutustumaan paikan päälle tai tilaa varusteet verkkokaupasta.

Miesten, naisten ja lasten jääkiekkoluistimet aina hyvään hintaan

Mitä sitten kannattaa huomioida jääkiekkoluistimia valitessa? Saako hyviä luistimia alennusmyynneistä tai tarjouksesta? Parhaat jääkiekkoluistimet aikuisille ja lapsille löydät sovittamalla luistimia kaikessa rauhassa ja tunnustelemalla mikä malli, koko ja lesti sopii juuri sinun jalkaasi. Jääkiekkoluistimien valintaan vaikuttaa eniten kuinka kokenut pelaaja on kyseessä. Mitä kokeneempi pelaaja, sen aktiivisempi pelityyli ja sitä tiukempi luistin tarvitaan. Myös jalan muoto vaikuttaa sopivan luistimen löytämiseen ja valikoimassa onkin eri mallisia lestejä eli levyisille ja -muotoisille jaloille. Kun luistin istuu napakasti jalkaan, tuntuma ja energian siirtyminen jäähän on hyvä. Aloittelijalle ja lapselle kannattaa valita luistin, jossa kantapään ja luistimen väliin jää etusormen verran tilaa, kun varpaat ovat kiinni luistimen kärjessä. Lapselle, jonka jalka edelleen kasvaa, ei kannata valita liian pientä kokoa senkään takia, ettei luistimen käyttöaika jää olemattoman lyhyeksi. Toisaalta luistin ei myöskään saa olla liian iso, koska silloin se ei tue jalkaa riittävästi ja luisteleminen on vaikeaa. Luistimia sovittaessa kannattaa käyttää jääkiekkosukkaa tai vastaavaa, jotta tuntuma on sama kuin pelatessa. 

Jääkiekkoluistimien käyttömukavuuteen vaikuttaa merkittävästi luistimen sisämateriaalit. Luistimet tuntuvat mukavalta, kun nilkka on hyvin tuettu ja sisämateriaalit ovat pehmeitä mutta hyvin tukevia. Laadukkaissa luistimissa tekniset sisämateriaalit siirtävät hyvin kosteutta ja kuivuvat nopeasti. Jääkiekkoluistimen jalkaan pukemista helpottaa nauhoitus ja tukeva iltti, joka myös suojaa nilkkaa iskuilta ja tasoittaa nauhoituksen painetta.

Hokkarit netistä

Miesten, naisten ja lasten jääkiekkoluistimet ulkojäille ja sisäkaukaloihin suosituilta huippumerkeiltä löydät Budget Sportista. CCM jääkiekkoluistimet ja Bauer luistimet edustavat lajin teknistä edelläkävijöitä ja laajoista mallistoista löytyvät sopivat luistimet monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen ja monen malliseen jalkaan. Tervetuloa ostoksille!

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten jääkiekkoluistimet -tuoteryhmässä on 74 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Jetspeed FT675 Sr Regular - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Jetspeed FT675 Sr Wide - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €, Bauer Supreme Elite Int D Jk-luistin. - jääkiekkoluistimet (väritön), 189,00 € sekä Bauer Vapor Select SR D - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!