Tunturi

Tunturi-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Tunturi-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Tunturi-tuotteet.

Tilaa Tunturi-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Tunturi-tuotteet -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Tunturi T20 - juoksumatto (väritön), 799,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Tunturi F40 kuntopyörä - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 649,00 €, Tunturi Tunturi F20 Bike Competence - kuntopyörä ja ergometri (väritön), 499,00 € sekä Tunturi eCity - citysähköpyörä (valkoinen), 1990,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Tunturi-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Tunturi-tuotteet saat hintaan 499,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 2299,00 € hintaan. Meiltä löydät Tunturi-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Tunturi-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää