Jalkapallot

Jalkapallot

Halutko löytää hyvän ja edullisen jalkapallon? Budget Sportin reilusta jalkapallovalikoimasta löydät paljon erilaisia jalkapalloja pysyvän edulliseen hintaan! Etsitpä sitten pienempää jalkapalloa juniorille tai aikuisten jalkapalloa, löydät meiltä etsimäsi nopeasti ja mutkattomasti. Valtavasta valikoimastamme löytyvät jalkapalloilun tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Select ja Nike. Mikäli haluat napata jalkapallon kaikkien edullisimpaan hintaan, poimi omasi säännöllisesti vaihtuvista mainostarjouksistamme. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet jalkapalloon. Tutustu esimerkiksi edullisiin jalkapallokenkiin, jalkapallosukkiin, säärisuojiin ja jalkapallopaitoihin.

Ilman hyvää jalkapalloa ei voi taitavinkaan jalkapalloilija pelata. Oma jalkapallo on hyödyllinen hankinta kenelle tahansa pelaajalle – sen avulla voi harjoitella potkuja, syöttöjä ja pallon kuljetusta kotipihalla tai viereisellä urheilukentällä. Jalkapalloista löytyy erilaiset koot sekä aikuisille pelaajille, että lapsille. Jalkapallojen koot ilmaistaan numeroilla: aikuisten pelipallo on kooltaan yleensä 5 ja lasten jalkapallo on kooltaan 3 tai 4. Jotta pallolla olisi helppo ja miellyttävä pelata, sen tulee olla ilmapaineeltaan tarpeeksi napakka. Pallo, jossa ei ole riittävästi ilmaa, on raskas ja vaikeasti hallittava. Jalkapalloon voi tarvittaessa pumpata lisää ilmaa, mutta rikkoutuneen pallon tilalle pitää ostaa uusi.

Jalkapalloista löytyy myös erilasia materiaalivaihtoehtoja. Ennen kuin ostat jalkapalloa, tarkista, millaiselle pelialustalle se on suunniteltu. Hiekkakentille ja nurmikentälle löytyy yleensä niihin erikseen suunnitellut jalkapallot. Sisätiloihin ja futsal-kentille löytyy yleensä omanalaisensa jalkapallot. Jos pelaat monipuolisesti ulkona ympäri vuoden – kannattaa valita jalkapallo, joka kestää hyvin erilaisia lämmön ja sään vaihteluja. Kylmiin ja kosteisiin pelisäihin kannattaa hankkia vedenpitävä jalkapallo. Etsitpä millaista palloa tahansa, Budget Sportin valikoimasta löydät paljon hyviä vaihtoehtoja edulliseen hintaan!

Tällä hetkellä jalkapallot -tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Starlancer Clb - jalkapallo (sininen), 17,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Starlancer Club Football - jalkapallo (oranssi), 16,95 €, adidas EURO24 TRN - jalkapallo (valkoinen), 24,95 € sekä adidas Starlancer Club Football - jalkapallo (musta), 16,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!