Nastakengät

Nastakengät - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat nastakengät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Mikäli etsinnässä on talvikengät, joilla kestää pystyssä liukkaammallakin säällä, nastakengät ovat loistava valinta. Liikuit sitten kävellen tai juosten, ulkoilu talven vaihtelevissa olosuhteissa on turvallisempaa, kun valitset jalkaasi oikeanlaiset nastakengät.

Nastakengät ulkoiluun

Nastakenkiä löytyy erilaisia niin kevyemmistä nastakengistä tukevampiin. Jos kaipaat kenkiin vahvaa pitoa esimerkiksi vaellukseen, varrelliset nastakengät ovat loistava valinta – esimerkiksi Halti Woods mid DX Spike -nastakengät tarjoavat hyvää pitoa pitäen jalkasi myös kuivana hengittävän DrymaxX-kalvon ansiosta. Icebug nastakengissä nastat ovat kiinnitetty älykkäästi toimivaan kumipohjaan, joka joustaa kovalla käveltäessä niin, että nastat painautuvat kumiseoksen sisään. Tällöin kumipohja muodostaa pidon alustan kanssa. Halti DrymaxX nastakengät ja niiden GripmaxX Spike -kumipohja toimivat samalla idealla.

Nastakengät juoksuun

Mikäli etsinnässä on talvijuoksukengät, nastoilla varustetut nastalenkkarit voivat olla loistava vaihtoehto talven lenkkeilyihin. Nastajuoksukenkien ansiosta voit huoletta juosta liukkaista tai jäisistä olosuhteista huolimatta. Esimerkiksi Icebug Newrun BUGrip -kengät ovat laadukkaat miesten nastajuoksukengät, joiden älynastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Käyttömukavuuteen vaikuttavat myös kengän muut materiaalit ja pohjan rakenne – mitä parempi iskunvaimennus, sen mukavampi kenkä on käytössä.

Laaja valikoima nastakenkiä

Talvella olosuhteet ovat usein myös kosteat, jolloin vedenpitävyydestä on hyötyä. Monet valikoimamme nastakengistä ovat vedenpitäviä. Katso valikoimastamme naisten nastakengät ja miesten nastakengät. Löydät meiltä juuri sinulle sopivat nastakengät ja nastalenkkarit Budget Sportin tapaan – liikuttavan edulliseen hintaan. Voit tilata nastakengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä nastakengät -tuoteryhmässä on 29 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Spikecross 3 Cs - nastajuoksukengät (musta), 119,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Whistler Contai W - naisten nastakengät (musta), 59,95 €, Whistler Kinger Ux - nastakengät (musta), 59,95 € sekä Whistler W Tairon Iceboot Wp - naisten nastakengät (musta), 79,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!