Nastakengät

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
19 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Älä liukastele. Nastakengät pitävät sinut pystyssä

Liikuit sitten kävellen tai juosten, ulkoilu talven vaihtelevissa olosuhteissa on turvallisempaa, kun valitset jalkaasi oikeanlaiset nastakengät. Nastakenkien pohjissa olevat pienet metalliset nastat toimivat kuin autonrenkaiden nastat ja painautuvat askeltaessa kovaksi pakkautuneeseen lumeen ja jäähän luoden pitoa. Nastalenkkareiden ansiosta voit huoletta jatkaa lenkkeilyä talvella -liukkaista tai jäisistä olosuhteista huolimatta. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat nastakengät, nastalenkkarit ja liukuesteet kenkiin Budget Sportin tapaan: liikuttavan edulliseen hintaan. Nastakenkä kannattaa valita oman käyttötarkoituksen mukaan. Tarjolla on perinteisiä talvikenkiä, vaelluskenkiä sekä juoksemiseen tarkoitettuja matalia talvilenkkareita nastoilla. 

Käyttömukavuuteen vaikuttavat myös kengän muut materiaalit ja pohjan rakenne. Mitä parempi iskunvaimennus, sen mukavampi kenkä on käytössä. Usein talvella olosuhteet ovat myös kosteat, jolloin vedenpitävyydestä on hyötyä. Monet valikoimamme nastakengistä ovat vedenpitäviä. Sekä naisille että miehille löytyvät omat vaihtoehtonsa. Naisten nastakengät ovat suunniteltu erityisesti naisten jalkaan sopivaksi. Miesten nastakenkiä löytyy isoihin kokoihin asti. 

Nastat ovat kengän pohjassa kiinteästi, eikä niitä voi irrottaa. Icebug nastakengissä nastat ovat kiinnitetty älykkäästi toimivaan kumipohjaan, joka joustaa kovalla käveltäessä niin, että nastat painautuvat kumiseoksen sisään. Tällöin kumipohja muodostaa pidon alustan kanssa. Halti DrymaxX nastakengät ja niiden GripmaxX Spike -kumipohja toimivat samalla idealla. Jeti nastakengissä nastat ovat kiinnitetty kestävään TR-kumiseen ulkopohjaan. Tutustu Budget Sportin laajaan valikoimaan ja valitse sinulle sopivimmat nastakengät verkkokaupastamme tai tule sovittamaan jalkineita paikan päälle myymäläämme. Tarkkaile myös nastakenkä tarjouksia ja nastakenkien ale -ilmoituksia.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat nastakengät mm. merkeiltä Asics, Icebug ja Whistler. Tutustu myös kategorioihimme pitopohjakengät, varsikengät ja nastajuoksukengät. Nastakengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX W - naisten nastajuoksukengät, 149,90 €.