Helly Hansen takit

Helly Hansen takit

Rakastatko ulkoilua etkä tahdo antaa vaihtelevien säätilojenkaan hidastaa menoasi? Säitä uhmaaviin ulkoiluasuihin erikoistunut norjalainen valmistaja Helly Hansen tunnetaan takeistaan, joiden suunnittelussa on panostettu yhtä lailla laatuun, käytännöllisyyteen ja tyyliin niistä mistään tinkimättä. Helly Hansen -takit torjuvat tehokkaasti tuulta ja vettä pitäen niiden kantajan mukavan lämpimänä haastavissakin sääolosuhteissa. Verkkovuorensa ansiosta takit ovat hyvin hengittäviä eivätkä ala hiostaa ruumiinlämmön noustessakaan. Budget Sportin valikoimasta löydät edullisesti laadukkaat lantiomittaiset Helly Hansen -takit, jotka eivät rajoita menoasi vaan tekevät siitä mukavaa säässä kuin säässä

.

Itsellesi ulkoilutakkia valitessa kannattaa ottaa huomioon sen ensisijainen käyttötarkoitus. Helly Hansenilta löytyy esimerkiksi erityisesti veneilyyn suunniteltuja ulkoilutakkeja, jotka käyvät erinomaisesti myös suojaavasta kuoritakista. Korkea vesipilari, roisketiiviit ketjut ja teipatut saumat varmistavat, että takin kantaja pysyy kuivana kovissakin tyrskyissä samalla kuin Quick Dry -verkkovuori pitää olon kuivana myös sisäpuolelta käsin. Helmat, hihansuut ja hupun saa tarvittaessa kiristettyä tehokkaasti pitäen tuulen loitolla ja ulkoilijan lämpimänä. Suojaava fleece-kaulus eristää pääntien huipputehokkaasti. Helly Hansenin naisten- ja miestentakkivalikoimasta löytyvät myös tyylikkäät ja rennon pehmeät fleece-takit kevyempään vapaa-ajanviettoon ja harrastustoimintaan.

Budget Sportilta löydät edulliseen hintaan ja helposti huippulaadukkaat ja monikäyttöiset Helly Hansen -takit myös perheen pienimmille. Kunnon tehoulkoiluun perheen kanssa soveltuu mainiosti erittäin tekninen ja laadukas Helly Hansen -lastentakki, joka on sekä veden- että tuulenpitävä. Aikuisille suunniteltujen takkien design-ominaisuuksia ei ole pihdattu lastentakkienkaan kanssa vaan varmistettu, että niiden tarjoama suoja pitää pienemmänkin ulkoilijan kuivana ja lämpimänä. Takeista löytyvät tehokkaat heijastinpinnat varmistavat takin kantajalle maksimaalisen näkyvyyden haastavammassakin säässä ja hämärissäkin olosuhteissa. Budget Sportin valikoimasta löydät huippulaadukkaat ja hyvin suunnitellut Helly Hansenin takit koko perheelle edulliseen hintaan ja helposti.

Osta Helly Hansenin ulkoilu- ja vapaa-ajantakit kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus. Budget Sport -myymälöissä asiointi on tehty sinulle mahdollisimman mutkattomaksi niin, että löydät varmasti hakemasi tuotteet helposti ja aina halpaan hintaan, ja pääset jo ulkoilemaan alta aika yksikön.

Tällä hetkellä Helly Hansen-takit -tuoteryhmässä on 57 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen Crew Midlayer - miesten kuoritakki (musta), 200,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen Utö Hooded Jacket W - naisten kuoritakki (tummansininen), 129,90 €, Helly Hansen W Verglas Hooded Down Insulato. - naisten untuvatakki (musta), 199,90 € sekä Helly Hansen Jr Crew Midlayer Jacket - lasten kuoritakki (tummansininen), 81,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!