Vaelluskengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
61 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Vaelluskengät

Haluatko löytää hyvät vaelluskengät edullisesti? Onneksi olkoon, olet täysin oikeassa paikassa! Budget Sportista löydät kestävät ja laadukkaat vaelluskengät retkeilyyn ja monipuoliseen ulkoiluun markkinoiden edullisimpaan hintaan – helposti ja mutkattomasti. Suunnittelitpa sitten päiväretkeä luonnonpuistoon tai pidempää vaellusretkeä pohjoiseen, löydät meiltä hyvät ja halvat miesten ja naisten vaelluskengät. Mahtavasta retkeilyvalikoimastamme löytyvät luotettavat ja tunnetut merkit, kuten Salomon, Halti, Merrell ja Catmandoo. Mikäli metsästät kaikkein parasta tarjousta, nappaa vaelluskengät tiuhaan tahtiin vaihtuvista mainostarjouksistamme huikean halpaan hintaan. Vaelluskengät voit tilata näppärästi netistä ja ostaa ne kätevästi lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Muista, että meiltä löydät myös muut tarpeelliset vaatteet ja varusteet retkeilyyn ja ulkoiluun edullisesti. Tutustu esimerkiksi edullisiin päähineisiin, ulkoilupukuihin, väliasuihin ja takkeihin.

Jos pidät retkeilystä ja ulkoilusta haastavissa maastoissa, hyvät vaelluskengät ovat sinulle ehdottoman tärkeä hankinta. Tukevarakenteiset ja jämäkällä pohjalla varustellut kengät tarjoavat jalalle ja nilkalle tukea kivikkoisissa ja kumpuilevissa maastoissa. Kun pohja on tukeva, jalat eivät väsy epätasaisella maastolla kävellessä. Vaelluskengät myös pitävät jalat kuivina märässä metsämaatossa ja vaativissa sääolosuhteissa – ne ovatkin usein varusteltu veden- ja tuulenpitävällä pintamateriaalilla, kuten Gore-Tex-kankaalla. Jotta vaelluskengät istuvat parhaalla mahdollisella tavalla, niiden tulee olla oikean kokoiset ja nauhoitettu huolellisesti.

Vaelluskengistä löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja – itselle sopivin malli kannattaakin valita aina oman käyttötarkoituksen mukaisesti. Kun ostat vaelluskenkiä, pohdi, millaisessa maastossa ja sääoloissa käytät niitä todennäköisimmin. Vaelluskengät on varusteltu erilaisilla jäykkyysluokituksilla. Kevyeen päiväretkeilyyn ja tasaisempiin maastoihin sopivat joustavammat A- ja A/B-luokituksen vaelluskengät. Haastavampiin maastoihin ja pidemmille vaellusretkille tulee valita jämäkämmät B-, B/C tai C-luokituksen kengät. Jäykkyyslukitus kertoo siitä, miten hyvin kengät tukevat nilkkaa ja siitä, miten hyvin kenkien pohja joustaa. Itselle sopivaa jäykkyysluokitusta pohtiessa kannattaa arvioida myös kannettavan kuorman painoa. Jos kannat kevyempää reppua tai rinkkaa, pohja voi olla joustavampi. Mikäli kuormasi on raskaampi, tulee valita jäykemmät vaelluskengät. Etsitpä millaisia vaelluskenkiä tahansa, Budget Sportista löydät ne aina pysyvän edulliseen hintaan!