Sulkapallo

Sulkapallo

Mistä varusteet sulkapalloon edullisesti? Olipa mielessäsi sulkapallomaila, sulkapallokengät tai vaatteet sulkapalloon, meiltä löydät etsimäsi edullisesti, helposti ja nopeasti. Suuresta valikoimastamme löydät vaatteet ja varusteet sulkapalloon parhailta merkeiltä, kuten Yonex, ASICS, adidas, Reebok, PUMA ja Wilson. Jos haluat löytää sulkapallovarusteet kaikkein edullisimmalla hinnalla, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa sulkapallovaatteet ja sulkapallovarusteet netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässä. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Jos pidät vauhdikkaista ja sosiaalisista aktiviteeteista, sulkapallo voi olla uusi suosikkilajisi. Sulkapallo on klassinen urheilulaji, joka sopii jokaiselle. Sulkapalloa voi pelata monella eri intensiteetillä ja tasolla: rentona vapaa-ajan pelinä, kuntoa kohottavana harrastuksena tai kilpatasolla. Sulkapallon pelilogiikka on yksinkertainen, joten aloittelijakin pääsee nopeasti kiinni lajiin. Pelatessa kunto kohoaa, reaktionopeus kehittyy ja pelisilmä parantuu harjoittelun myötä. Sulkapallo ei vain kohota aerobista kuntoa, vaan kehittää koko kehon lihaksistoa sekä koordinaatiokykyä. Mikä parasta, sulkapallon aloittamiseen ei tarvita pelikaverin lisäksi muuta kuin sulkapalloverkko, sulkapallomaila sekä itse peliväline, eli sulkapallo.

Sulkapallomailan valinta tehdään aina oman taitotason ja pelityylin mukaan. Sulkapallomailaa valitessa tärkeimmät huomioitavat seikat ovat mailan paino, jäykkyys ja painopiste. Mailojen koissa ei juurikaan ole eroja, mutta aikuisten ja junioreiden mailat myydään erikseen. Mailan paino määräytyy yleensä sen materiaalin mukaan. Hiilikuituiset mailat ovat yleensä kevyempiä ja kestävämpiä, minkä vuoksi ne sopivat kokeneemmalle lajiharrastajalle. Alumiiniset mailat ovat sen sijaan edullisempia ja vakaampia, joten ne sopivat paremmin aloittelijoille. Joustavat mailat sopivat aloittelijoille ja junioreille, jäykemmät mailat sen sijaan harjaantuneemmille aktiivipelaajille. Kevyen painopisteen mailat sopivat niille, jotka tavoittelevat tarkkuutta ja parempaa kontrollia ja raskaamman painopisteen mailat niille, jotka haluavat lisää voimaa lyöntiinsä.

Hyvän sulkapallomailan lisäksi sulkapalloilija tarvitse myös muita varusteita. Sulkapalloja kuuluu yleensä kentällä reippaasti, joten niitä kannattaa pelikentälle hankkia useamman pallon setti. Sulkapalloja löytyy erilaisissa nopeusluokissa, joista keskinopeat pallot sopivat yleensä aloittelijoille. Palloista löytyy lisäksi luonnonsulista ja synteettisistä sulista valmistettuja palloja, josta synteettiset pallot riittävät yleensä harrastelijan tarpeisiin. Sulkapallokentälle tarvitaan lisäksi myös hyvät sulkapallokengät, jotka tarjoavat pitoa, tukea ja vaimennusta nopeatempoisiin hyppyihin ja ponnahduksiin. Ennen sulkapallokentälle astumista kannattaa päälle pukea myös hengittävät ja istuvat tekniset urheiluvaatteet. Tekniset vaatteet ovat nopeatempoiseen lajiin ehdottomat, sillä ne kuivuvat vikkelästi ja siirtävät iholta erittyvää kosteutta pois iholta. Hyvä mailakassi on myös hyvä hankinta – siinä sulkapallomaila, pallot ja muut varusteet kulkevat turvallisesti ja mukavasti.

Tällä hetkellä sulkapallo -tuotteet -tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Forza Amaze 600 - sulkapallomaila (väritön), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Recon PX9000 TWS - sulkapallomaila (väritön), 109,90 €, Wilson Roland Garros Team 3 Pack - mailakassi (väritön), 49,95 € sekä Forza Summer Fun Sulkapallomailasetti (väritön), 14,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!