Alusasut

Alusasut - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat alusasut kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Laadukas aluskerrasto on tärkeä osa kerrospukeutumista, varsinkin silloin, kun lämpötila tippuu pakkasen puolelle.

Alusasun valinta – merinovilla alusasu vai tekninen alusasu?

Aluskerrasto lämmittää ja pitää ihon kuivana. Puuvillaa kannattaa välttää aluskerrastoissa, sillä se usein imee kosteuden itseensä. Keinokuituiset tai tekniset alusasut taas siirtävät kosteuta tehokkaasti iholta. Keinokuituinen alusasu onkin paras valinta, kun puhutaan lyhytkestoisesta hikiliikunnasta. Jos tarvitset lämpöä pidempikestoisiin aktiviteetteihin, tai esimerkiksi telttailuun, villa on paras valinta. Merinovillainen alusasu sitoo lämpöä kosteanakin ja se soveltuu kaikkiin aktiviteetteihin pitäen kehon lämpimänä myös kylmällä säällä. Esimerkiksi Kari Traan Hjerte -aluspaita ja housut toimivat hyvin retkeilyyn. Merinovilla on pehmeää, eikä kutita iholla.

Alusasut suosituilta merkeiltä

Budget Sportin valikoimasta löydät naisten alusasut, miesten alusasut ja aluskerrastot lapsille. Valikoimassamme on sekä merinovillaisia aluskerrastoja sekä teknisiä alusasuja hikiliikuntaan, kuten vaikka juoksuun. Jos etsinnässä on merinovillainen alusasu, kannattaa katsoa esimerkiksi merkit Kari Traa sekä Halti. Tekniset alusasut löytyvät muun muassa merkeiltä Rukka ja Craft. Voit tilata alusasut kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä alusasut -tuoteryhmässä on 179 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Under Armour M Perf Tech 6in M - miesten bokserit (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 54,95 €, Björn Borg Cotton Stretch Boxer 3-Pack M - miesten bokserit (musta), 34,95 € sekä Shock Absorber Ultimate Run Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 64,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!