Kumisaappaat

Kumisaappaat edulliseen hintaan

Aurinko paistaa ja vettä sataa – Suomessa kelit vaihtelevat äkkiarvaamatta. Älä anna vesisateiden estää ulkoilua, vaan varustaudu sadekeleihin laadukkailla kumisaappailla. Kun haluat varmistaa, että jalat pysyvät kuivina kosteissa olosuhteissa, paras jalkinevalinta ovat hyvät ja mukavan tuntuiset kumisaappaat. Laadukkaat kumisaappaat ovat pitkäikäinen investointi. Miesten, naisten ja lasten kumisaappaat löydät liikuttavan edulliseen hintaan Budget Sportista. Hanki kumpparit koko perheelle ja varmistat miellyttävän ulkoilukokemuksen kelissä kuin kelissä. Budget Sportin verkkokaupassa ja myymälöissä on ympärivuoden loistavia tarjouksia, joista löydät kumisaappaat halvalla.Seuraa ilmoitteluamme myös aletuotteista ja teet löytöjä niin pitkä- kuin lyhytvartisista kumisaappaista.

Näin valitset hyvät kumisaappaat 


Lämpimän teknisen sukan tai perinteisen villasukan kanssa kumisaappaat ovat hyvät jalkineet erilaisille luontoon suuntautuville retkille. Sienimetsään ja marjastukseen kannattaa valita pitkävartiset kumisaappaat, jotka suojaavat jalkoja myös kosteilta oksilta ja varvuilta. Myös kalastus- ja metsästysretkillä parhaiten toimivat korkeavartiset kumisaappaat, jotka jalassa voit jopa kahlata matalissa vesissä. Valikoimissamme on kumisaappaita eri korkuisilla varsilla. Laadukkaat Tretorn-saappaat ovat kumisaappaiden eliittiä, jotka palvelevat käytössä pitkään. 100 % luonnonkumista valmistetut kumisaappaat naisille ovat tyylikkäät sadekelin jalkineet ja kestävät katseita myös urbaanissa ympäristössä. 

Mökki- ja pihajalkineiksi sopivat hyvin matalat kumisaappaat, jotka on helppo vetäistä jalkaan ja riisua. Matalavartisissa Mols-kumisaappaissa on tekstiilivuori ja takaosassa pukemista helpottava lenkki, jonka avulla saapas on nopea pukea ja jalkaan. Iloisen väriset kumisaappaat saavat hyvälle tuulelle ja ovat kaikkien suosikkijalkineet.

Millaiset lasten kumisaappaat kannattaa valita?


Hyvät kumisaappaat ovat monipuoliset ulkoilujalkineet myös lapsille. Hanki edulliset kumisaappaat tarhaan ja pihaleikkeihin Budget Sportista. Myös pienten partiolaisten jalkineiksi kumisaappaat ovat hyvä valinta. Esimerkiksi Zig zagin lasten kumisaappaissa on tukeva kuvioitu pohja, joka toimii myös vaihtelevassa maastossa. Tukeva kumisaapas on turvallinen, suojaava ja monipuolinen jalkine lapsen monipuolisiin ulkoiluharrastuksiin.

Suosituimmat naisten ja miesten kumisaappaat

Tällä hetkellä kumisaappaat -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Bilko III Jr - lasten korkeavartiset kumisaappaat (sininen), 13,93 €. Muita suosittuja malleja ovat McKINLEY Xsail II Ux - matalavartiset kumisaappaat (sininen), 29,90 €, TT Jessy Lämminvuori Saappaat - naisten korkeavartiset kumisaappaat (musta), 49,95 € sekä McKINLEY Alesund - naisten matalavartiset kumisaappaat (musta), 26,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!