Oxdog

Oxdog

Budget Sport on salibandyn harrastajien ykkösosoite, kun on aika tehdä vaate- ja varustehankintoja. Salibandytuotteisiin erikoistunut suomalaisvalmistaja Oxdog tarjoaa kaiken, mitä salibandyn pelaamiseen tarvitaan – ja sen kaiken löydät Budget Sportista. Liikuttavan halpaan hintaan, tietysti. Vuonna 2011 perustettu Oxdog on kotimainen salibandytuotteiden valmistaja. Laadukkaiden mailojen lisäksi Oxdogin tarjonta kattaa salibandyn muutkin varusteet sekä pelaajien vaatteet. Jokaista pelikautta varten Oxdog julkaisee uuden malliston niin tekstiileissä kuin varusteissa.

Pelivälineiden lisäksi Oxdogin varustevalikoimaan kuuluvat hikinauhat sekä pelilasit, jotka ovat erittäin hyvin paikallaan pysyvät, helposti säädettävät ja antavat erinomaisen näkökentän. Varta vasten salibandyn varusteille suunniteltuun kassiin on näppärä nakata kaikki pelikamppeet. Maalivahdin varusteet ovat Oxdogilla oma erityisryhmänsä. Maalivahdin paidat Oxdog valmistaa aina kahtena versiona, toisen ilman toppausta ja toisen kevyillä toppauksilla. Maalivahdin housut on tarkoin suunniteltu erilaisin leikkauksin ja tikkauksin mahdollisimman joustaviksi. Oxdogin tekniset paidat, housut ja shortsit ovat huippulaatua. Pelaajien mukavuus myös kentän laidalla on otettu huomioon Oxdogin vaatemallistossa. Hengittävä tuulitakki ja lämpimällä vanuvuorella varustettu takki ovat käteviä vetää peliasun päälle viileämmillä keleillä. Jos salibandy on lähellä sydäntäsi ja kun tarvitset harrastukseesi pelivaatteita ja varusteita, tutustu Budget Sportin monipuoliseen Oxdog-valikoimaan. Tee hankintasi kätevästi, edullisesti ja nopeasti verkkokaupastamme tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Oxdog-tuotteet -tuoteryhmässä on 77 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Oxdog OX2 Toolbag SR Black/reflective - mailakassi (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Oxdog Offcourt slide sandal - suihkusandaalit (musta), 14,95 €, Oxdog SUPERTECH 2 PACK GRIP Grey - grippi (harmaa), 19,95 € sekä Oxdog Iroc 27 BK 103 MB Oval - salibandymaila (valkoinen), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!