Talvikengät

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
73 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Talvikengät

Pohjoismainen talvi vaatii kunnon talvikengät. Talvella kenkien haluttuja ominaisuuksia ovat erityisen hyvä pito, lämmin vuori sekä säänkestävät pintamateriaalit. Löydettyäsi hyvät talvikengät, joissa yhdistyvät nämä kaikki voit olla varma, että tallaat talven halki varmin askelin ja luottavin mielin.

Meiltä löydät monet erilaiset talviseen menoon suunnitellut kengät miehille ja naisille sopivissa tyyleissä niin kaupunkiin kuin maastossa liikkumiseenkin, joilla tiesi tai polkusi taittuu säällä kuin säällä mahdollisimman vaivattomasti ja tyylillä! Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita miesten ja naisten talvikenkiä liikuttavan halpaan hintaan. Ei siis muuta kuin valitsemaan itsellesi sopivat kengät talviseen ulkoiluun, arkeen ja vapaa-aikaan. Meiltä löydät talvikengät tunnetuilta merkeiltä kuten Merrell, Salomon ja Halti edulliseen hintaan.

Millaiset talvikengät palvelevat sinun käyttötarkoitustasi kaikkein parhaiten? Entä oletko kenkävalikoimasi puolesta varautunut niin arkeen kuin vapaa-aikaankin? Maastoon tarkoitetut talvikengät eivät ole välttämättä kaikkein käytännöllisin vaihtoehto kaupunki- tai arkikengiksi. Mukavat, sopivan kevyet ja asiallisen näköiset talvikengät soveltuvat hyvin jokapäiväiseen käyttöön ja ovat omiaan talvisten työmatkojenkin taittamiseen. Budget Sportilta löydät esimerkiksi kaupunkikengiksi hyvin sopivat tyylikkäät nahkaiset miesten talvisaapikkaat ja -nilkkurit sään kestävillä ominaisuuksilla. Tai ehkä sinun tyyliisi sopisivat parhaiten sporttiset mid-vartiset lämminvuoratut talvilenkkarit tai talvitennarit? Korkeavartiset ja lämpimät naisten talvisaappaat ovat omiaan niin työmatkan taittamiseen kuin vapaa-ajan talviseen ulkoiluunkin. Budget Sportin naisten talvisaappaiden valikoimassa tyyli yhdistyy saumattomasti käytännöllisyyteen.

Varta vasten aktiiviseen maastossa liikkumiseen suunnitellut talvikengät ovat omiaan haastavissakin olosuhteissa. Talvikenkien nastat tai suosittu nastaton pitopohja varmistavat, ettei askeleesi lipsu liukkaimmillakaan jäillä. Valitsetko sinä nauhallisen, vaelluskenkien tyylisen mallin vai nauhattoman saapasmallin, joka on helppo sujauttaa nopeasti jalkaan? Korkeampi saappaan varsi tekee syvässä lumihangessa liikkumisesta mukavaa, kun taas matala nilkkurivarsi tekee jäisellä alustalla tasapainottelusta ketterää. Maastossa liikkumiseen suunnitelluissa miesten ja naisten talvikengissämme on vedenpitävä kalvopäällystys ja lämmin fleece- tai keinoturkisvuori. Vuoren vanueriste varmistaa, että jalkasi pysyvät mukavan lämpiminä kovassakin pakkasessa. Teipatut saumat varmistavat täyden vedenpitävyyden talven vaihtuvissa sääolosuhteissa.

Itsellesi talvikenkiä Budget Sportin sivuilla valitessasi, otathan huomioon eri valmistajien käyttämät kokojärjestelmät ja käytät tarvittaessa apunasi tuotesivuilta löytyviä kokotaulukoita. Sopivat kengät löydettyäsi voit tilata ne kätevästi verkkokaupastamme tai halutessasi tarkistaa helposti tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat talvikengät mm. merkeiltä Halti, Zig Zag ja One Way. Talvikengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Halti Reiss DX lasten vedenpitävä talvikenkä -varsikengät, 44,96 €.