Talvikengät

Talvikengät

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat talvikengät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Talvikenkiä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mihin käyttötarkoitukseen talvikengät ovat ja mitä ominaisuuksia kengältä tarvitaan.

Talvikengät ulkoiluun – nastakengät vai vedenpitävät Gore-Tex kengät?

Talvikenkien tulee luonnollisesti olla lämpimät, jotta ne pitävät jalkasi lämpimänä kovemmillakin pakkasilla. Sen lisäksi oleellinen asia on pitävä pohja – hyvät talvikengät auttavat sinua kestämään pystyssä liukkaallakin maalla. Jos kaipaa kenkiin erityisen vahvaa pitoa, esimerkiksi nastakengät ovat loistava valinta Mikäli ulkoilet paljon ja haluat kenkien sopivan moneen säähän, talvikengät kannattaakin valita niin, että ne pitävät vettä. Gore-Tex kengät ovat hyvä valinta. Nastapohjaisella ja vedenpitävällä kengällä pärjäät hyvin niin jäällä kuin kaupungissakin.

Talvikengät kaupungille – Varsikengistä talvitennareihin

Mikäli etsinnässä on talvikengät, joiden lämpimyyden eteen ei tarvitse tinkiä tyylistä, löydät varmasti oikean parin valikoimastamme myös tähän tarkoitukseen. Talveen sopivissa kaupunkikengissä kannattaa kiinnittää huomiota laadukkaaseen, kosteutta kestävään pintamateriaaliin ja ronskimpaan pohjaan. Esimerkiksi klassiset varsikengät ovat hyvät talvikengät kaupungille. Tennareiden ystävän kannattaa suosia paksumpia tennareita, jotka sopivat paremmin talvikäyttöön. Talvitennarit löydät esimerkiksi merkeiltä Nike ja Adidas.

Tilaa talvikengät helposti netistä tai varaa myymälään

Budget Sportin valikoimasta löydät laajan valikoiman talvikenkiä eriteltynä omaan kategoriaansa, jotta löydät helposti kylmemmille säille soveltuvat jalkinevaihtoehdot mm. naisten talvikengät, miesten talvikengät ja lasten talvikengät. Voit tilata talvikengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä talvikengät -tuoteryhmässä on 113 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Shelter CSWP - miesten talvivarsikengät (musta), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Fortatrail El Jr - lasten talvivarsikengät (musta), 69,95 €, Sorel Buxton Lace WP M - miesten talvivarsikengät (musta), 119,90 € sekä Merrell W Bravada 2 Edge Thermo Mid Wp - naisten saappaat (musta), 119,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!