Treenikassit ja -laukut

Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä

Kassi, urheilukassi, kassit

22 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Treenilaukussa luottovarusteet kulkevat mukana vaivattomasti

Budget Sportin laajasta laukkuvalikoimasta löydät suosittujen huippumerkkien treenilaukut ja treenikassit juuri sinun makuusi. Kansainvälisten huippumerkkien kuten Nike, Adidas, Helly Hansen, Puma, Kari Traa -laukut ja kassit ovat sekä kestäviä ja laadukkaita, mutta myös hyvännäköisiä ja parhaimmillaan treenimotivaatiota kasvattavia. Treenilaukkuja löytyy eri koissa; pienestä kiristysnyöreillä suljettavasta jumppakassista isompiin treenilaukkuihin, joihin mahtuu kaikki välttämättömät varusteet. Valikoimassa myös isot varustekassit, joissa voit kuljettaa jopa tilaa vieviä lätkävarusteita ja joita voi käyttää myös reissukasseina tai jopa matkalaukkuina. Urheiluharrastusten lomittaminen kiireiseen arkeen edellyttää, että varusteet kulkevat mukana vaivattomasti. Hyvään treenilaukkuun pakkaat vaatteet ja varusteet vaivattomasti ja niin että myös löydät tavarasi sieltä.  Aukon on oltava riittävän suuri niin että tavarat on helppo pakata kassiin ilman sullomista. Monessa mallissa laukku aukeaakin näppärästi vetoketjulla niin että laukun kannen voi kääntää pakkaamisen tieltä. 

Treenilaukun tulee olla riittävän tilava niin että mukaan mahtuu kaikki tarvittava. Jos haluat, että treenin jälkeen hikiset vaatteet tai kengät ovat erillään, valitse malli, jossa on kaksi tai useampi erillistä osaa. Näin saat kosteat ja hikiset vaatteet kuljetettua kotiin erillään muista tavaroista. Isoon treenilaukkuun mahtuu paljon tavaraa ja se voi helposti tulla painavaksikin. Jos varustekassi painaa paljon, on tärkeää, että laukun hihnassa on pehmuste, joka vähentää painon kuormittumista olalle. Suosittuja treenilaukkuja tällä hetkellä ovat putkimaisen duffel bagit, joiden pehmustettujen kantohihnojen avulla laukkua voi kantaa selässä kuten reppua. Tutustu Budget Sportin laajaan valikoimaan ja löydä mieluinen treenilaukku juuri sinulle.

Tällä hetkellä treenikassit ja -laukut -tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Budget Sport BS Team L - varustekassi (musta), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen Scout Duffel M - varustekassi (musta), 89,95 €, Budget Sport BS Team M - varustekassi (musta), 16,95 € sekä Nike Brasilia 9.5 Training Duffel Bag Medium - varustekassi (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!