Amerikkalainen jalkapallo

Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
17 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Amerikkalainen jalkapallo

Amerikkalainen jalkapallo, tuttavallisemmin jenkkifutis eli jefu, jenkkiläisittäin lyhyesti pelkkä jalkapallo – rakkaalla palloilulajilla on monta nimeä. Kun katselee siinä käytettävää soikean muotoista, neljästä palasta yhteen ommeltua pelivälinettä, on helppo arvata pelin tausta. Tietysti rugby. Budget Sportista saat sekä aikuisten että junior-kokojen amerikkalaiset jalkapallot pihapeleihin ja harjoitteluun, aina edullisesti.

Pelipallot monessa koossa eri harrastajille

Pelipallon kyljessä oleva nauhakuvio ei ole pelkkä koriste: sen avulla pelinrakentaja eli quarterback saa paremman otteen pallosta ja heitto lähtee helpommin. Amerikkalaisten jalkapallojen materiaalina käytetään nahkaa, synteettistä nahkaa, kumia tai PVC:tä. Virallisten pelipallojen mitat ovat tuumia ja unsseja, mutta tutumpina mittoina esimerkiksi pallon pituus on 28 cm ja paino noin 400 g. Naisten ja junioreiden pelipallot ovat kooltaan hieman pienempiä ja painavat 350 g. Wilson on amerikkalaisen jalkapallon ykkösbrändi, ja ammattilaisliiga NFL:n viralliset jalkapallot ovat tulleet Wilsonilta jo lähes 80 vuoden ajan. Budget Sportin valikoimassa on Wilsonilta lukuisia vaihtoehtoja eri harrastajille, esimerkiksi Wilson NFL Official Bulk Junior amerikkalainen jalkapallo ja Wilson NFL Force Sr amerikkalainen jalkapallo. Löydä ja tilaa mieleisesi amerikkalainen jalkapallo Budget Sportin verkkokaupasta tai tule tutustumaan valikoimaamme ja ostoksille myymäläämme. Niin tai näin, saat aina valitsemasi liikuttavan halpaan hintaan!

Urheilulaji, jossa ymmärretään myös show-meiningin päälle

Näyttävät varusteet ovat yksi amerikkalaisen jalkapallon tavaramerkkejä. Tärkeimmän eli kypärän lisäksi pakollisia varusteita ovat reisi-, polvi-, lonkka- ja hartiasuojat sekä pelipaita, -housut ja -sukat. Kypärä on varustettu ilmakennoilla, joita säätämällä kypärä saadaan istumaan pelaajalle mahdollisimman hyvin. Pelin aikana on leukasuojan oltava kiinnitettynä kypärään. Myös hammassuojat tarvitaan. Amerikkalaiset eliittiyliopistot kehittivät tämän isojen pelaajien ja vihreän nurmen shakin jo toista sataa vuotta sitten. Meilläkin on SM-sarja Vaahteraliiga pyörinyt kohta 40 vuotta. Eikä suotta: Suomella on useita amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestaruuksia.

Amerikkalainen jalkapallo on kotimaassaan vankkumattomassa asemassa, ja se on baseballin ja koripallon ohella suosituin joukkuepeli. Televisiossa se on kaikkein seuratuin laji, jolle NASCAR-autourheilukin jää kakkoseksi. Kausi huipentuu tammi-helmikuun vaihteessa pelattavaan NFL:n Super Bowl -loppuotteluun. Super Bowl on USA:ssa aina yksi vuoden merkkitapahtumista, ja ottelun katsojamäärät ovat jättiläismäisiä jopa maassa, jossa kaikki on muutenkin suurempaa.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat amerikkalainen jalkapallo -tuotteet mm. merkeiltä Wilson, Under Armour ja Budget Sport. Tällä hetkellä amerikkalainen jalkapallo -tuotteet -tuoteryhmässä on 17 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Wilson NFL Team Logo Mini Bears - jalkapallo, 10,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 1,95 € ja 29,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy amerikkalainen jalkapallo -tuotteet jokaiselle kukkarolle.