Jääkiekko

Aikuiset
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
802 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Jääkiekko

Olet oikeassa paikassa. Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät luistimet, mailat ja muut jääkiekkovarusteet aikuisille ja junioreille liikuttavan edulliseen hintaan. Tule tutustumaan jääkiekkovarusteisiin paikan päälle tai tilaa varusteet netistä.

Jääkiekko on suomalaisten suosikkilajeja

Tiesitkö, että jääkiekko on Suomen toiseksi suosituin joukkuelaji heti jalkapallon jälkeen? Jääkiekkoa harrastavat sekä lapset että aikuiset. Jääkiekko on vauhdikas ja fyysinen laji, joka vaatii pelaajalta hyvää lihaskuntoa, aerobista kestävyyttä, ketteryyttä ja nopeutta. Jääkiekon pelaamisen perusedellytys on hyvä luistelutaito. Lisäksi pelaaminen edellyttää hyvää kiekonhallintaa, sekä syöttämis- ja laukaisutaitoja. Jääkiekolle tyypillistä on myös fyysinen taistelu kiekosta, joten lihasvoima ja kamppailutaidot ovat sääntöjen puitteissa tärkeitä. Itse peliväline on kova, halkaisijaltaan kolme tuumaa ja paksuudeltaan tuuman kokoinen kuminen kiekko, joka liikkuu pelissä kovalla nopeudella. Siksi suojautuminen kiekon iskuilta on tärkeä osa lajiin varustautumista. 

Jääkiekkotarvikkeet edullisesti netistä

Jääkiekkovarusteisiin kuuluvat jääkiekkomailat, jääkiekkoluistimet, jääkiekkokypärä ja jääkiekkohanskat, sekä erilaiset suojat, jotka suojaavat pelaajaa kiekon iskuilta, sekä kontaktitilanteissa ja kaatumisissa. Ylävartaloa suojaavat rinta-, hartia- ja kaulasuoja sekä kyynärsuojat. Alavartaloa suojaa alasuoja, sekä topatut housut ja polvisuojat. Kasvoja suojaavat kokokasvosuoja tai visiiri. Myös erilliset hammassuojat kuuluvat usein jääkiekkovarusteisiin. Peliasu koostuu yleensä pelipaidasta, jonka selässä on pelaajan nimi sekä numero, sekä erikseen jääkiekkoon suunnitelluista pelihousuista ja -sukista. Maalivahdin varusteet poikkeavat kenttäpelaajan varusteista, koska hän torjuu laukauksia ja kiekon iskuja koko kehollaan. Sekä maalivahdin ala- että yläosissa suojaukset ovat vahvemmat. Maalivahti tarvitsee myös erilaiset hanskat mailakäteen ja kiekon kiinniottamiseen. Maalivahdin päätä suojaa maalivahdin maski. 

Jääkiekkovarusteet luokitellaan yleensä kolmeen kokoluokkaan. Aikuisten, nuorten ja lasten kokoluokkien sisällä on vielä eri koot, yleensä S-XL. Apua lasten ja junioreiden jääkiekkovarusteiden koon valintaa saa eri valmistajien kokotaulukoista ja myymälän henkilökunnalta. Seuraa myös tiedottamistamme eri jääkiekkovarusteiden kampanjoista ja alemyynneistä. 

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten jääkiekko -tuotteet -tuoteryhmässä on 802 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Ribcor Trigger 6 Pro Jr 50 - lasten jääkiekkomaila (väritön), 119,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Jetspeed FT475 Regular SR - jääkiekkoluistimet (musta), 150,00 €, CCM Hs Stacks As4 Sr 70 Maila - jääkiekkomaila (väritön), 149,90 € sekä CCM Performance Compression LS Sr - miesten aluspaita (musta), 23,92 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!