Hiihto

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
94 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hiihto

Hiihto on mainio talviajan virkistys. Kun lumikeliä on tarjolla, kannattaa ottaa ilo irti raikkaasta ulkoilmasta ja talven luonnosta. Hiihto sopii kaiken ikäisille ja kaikenlaisille kuntoilijoille, niin itsekseen lenkkeileville kuin perheen kanssa retkeileville. Vauhti, rasitus ja hiihtomatkan pituus – maastohiihdossa meno on helppo mukauttaa itselle sopivaksi. Pääset ladulle kaikkein kätevimmin Budget Sportin kautta, sillä meiltä löydät järkevät valinnat hiihtoharrastusta varten. Saat tarvitsemasi hiihtovarusteet monipuolisesta valikoimastamme liikuttavan halpaan hintaan.

Kaikki hiihtoon Budget Sportista

Hiihto on nautinnollisinta, kun käytössä on juuri itselle sopivat sukset ja sauvapari sekä istuvat hiihtomonot. Valitsetko perinteisen vai vapaan hiihtotavan? Miten paino, pituus ja taitotaso kannattaa huomioida suksia ostaessa? Oletko tavoitteellinen treenaaja vai satunnainen kuntoilija? Entä suksien pito – kannattaako valita pitovoiteet vai suosia vaivattomuutta hankkimalla karheat nanosukset tai karvapohjaiset skin-sukset? Budget Sportissa autamme parhaamme mukaan, jotta teet nappihankinnat hiihtoharrastukseesi ilman yletöntä rahanmenoa. Katsasta verkkokauppamme maastohiihtovalikoimaa, tuotteiden tietoja sekä kokotaulukkoja ja tee tilauksesi, tai tule myymäläämme ostoksille!

Tutustu myös valintaoppaisiimme:

Meiltä saat myös hiihtovaatteet

Kuten talviseen ulkoiluun ja liikuntaan yleensäkin, myös hiihtoon sopivassa vaatetuksessa kannattaa suosia kerrospukeutumista. Budget Sportin hyvät hiihtovaatteet ovat sekä tuulenpitäviä että hengittäviä ja siirtävät kosteuden pois hiihtäjän iholta. Myös pipo on syytä valita huolella, sillä pakkanen ja märkä tai jopa jäätyvä päähine ovat huono yhdistelmä. Talven ulkoilussa parhaita vaatemateriaaleja ovat tekniset keinokuidut sekä villa ja merinovilla, puuvillaa taas on hyvä välttää.

Maastohiihto innostaa, ja hyvästä syystä

Maastohiihto tarjoaa talviurheilulajeista kaikkein monipuolisinta kestävyysliikuntaa. Hiihtotapa voi olla perinteisen suoraviivainen tai nopeamman vauhdin antava luistelutyyli, jota suositaan kilpahiihdossa. Hiihto parantaa hapenottokykyä ja tekee hyvää verenkiertoelimistölle. Se vahvistaa samanaikaisesti sekä sydäntä että lihasryhmiä jaloissa, käsissä, keskivartalossa ja selässä. Lisäksi nivelet saavat voitelevaa liikettä ilman iskuja ja tömähdyksiä.

Suomessa maastohiihtoon on hulppeat mahdollisuudet joka puolella. Latuverkostoa riittää kymmenien tuhansien kilometrien mitalta. Hiihto on viime vuosina kasvattanut suosiotaan myös Keski-Euroopassa, mistä löytyy nykyään jopa pelkästään murtomaahiihtoon keskittyviä hiihtokeskuksia. Maastohiihto sujuttelee myötämäessä, ja tähän innostukseen on ilo lähteä mukaan! Budget Sport tarjoaa sukset, sauvat, monot, alusasut, käsineet, hiihtovoiteet ja muut tarvikkeet hiihtoon, aina edullisesti.

Tällä hetkellä hiihto -tuotteet -tuoteryhmässä on 94 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Nietos W XCT - naisten maastohiihtopuku (musta), 129,00 €. Muita suosittuja malleja ovat McKINLEY Jr Active Grip + Plk Access Jr - lasten pitopohjasukset (musta), 79,95 €, Yoko YXS - luisteluhiihtomonot (väritön), 149,90 € sekä Halti Nietos M XCT - miesten maastohiihtopuku (sininen), 129,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!