Golf

Naiset
Miehet
Lapset
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
144 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Golf

Haluatko löytää golfvarusteet parhaaseen hintaan? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät kaikki golfiin edullisesti: golfmailat, golfhanskat, golfkengät, golfpaidat ja golfhousut. Löydät meiltä tunnetut merkit, kuten Wilson, Paragon ja Cobra. Jos golfvarusteita kaikkein parhaaseen hintaan, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa golfvarusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässä. Kattavasta valikoimastamme tilaat tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Golf on klassinen urheilulaji, jossa pääsee nauttimaan urheilusta, ulkoilmasta, sosiaalisuudesta ja tekniikoiden hiomisestakin. Golf vaatii ahkeraa harjoittelua, mutta hyvällä ohjeistuksella lajissa pääsee helposti alkuun vasta-alkajakin. Myös oikeanlaisilla varusteilla on golfissa tärkeä merkitys. Golfpelaajan varustearsenaaliin kuuluu omaan pelityyliin sopiva mailakokonaisuus, golfpallot sekä tilava mailakassi, eli golfbagi. Viheriölle tulee varustautua myös asiaankuuluvalla golfvaatetuksella ja golfkengillä. Golfkenkien tulee olla vedenpitävät sekä pitävällä ja kiertojäykällä pohjalla varusteltu. Jokaisen pelaajan kannattaa hankkia myös hyvät golfhanskat, jotka parantavat mailaotetta ja suojaavat käsiä hiertymiltä.

Golfmaila on jokaisen golfpelaajan tärkein varuste viheriöllä. Pelaajalla saa pelissä olla yleensä 14 erilaista mailaa, jotka valitaan eri käyttötarkoitusten ja omien mieltymysten mukaan. Mailoja valitessa tulee aina huomioida niiden mailaluokka, kätisyys, varren pituus ja jäykkyys sekä materiaali. Golfmailat luokitellaan tavallisesti kuuteen erilaiseen tyyppiin, joihin kuuluvat draiverit, väyläpuut, rautamailat, wedget, hybridit ja putterit. Draiverit on tarkoitettu pitkiin avauslyönteihin ja väyläpuut keskipitkiin väylälyönteihin. Rautamailat ja hybridit soveltuvat sekä avauksiin että väylälyönteihin. Wedget on puolestaan tarkoitettu tarkkuutta vaativaan lähipeliin. Wedgeistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin – Pitching Wedge ja Sand Wedge ovat tavallisesti yleisimmät wedget. Kaikkein lyhimpiin viimeistelylyönteihin valitaan putteri. Puttereista löytyy erilaisia materiaalivaihtoehtoa, joista itselle sopivin valitaan oman mieltymyksen mukaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat golf -tuotteet mm. merkeiltä Adidas, Catmandoo ja Budget Sport. Golf -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Code Chaos M - golfkengät, 125,00 €.