Rukka

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
79 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Rukka

Rukka tuntee suomalaisten vuodenaikojen ja erityisesti kylmän sään hienoudet ja hankaluudet ulkoilijalle ja urheilijalle. Pukeutuminen talviseen retkeilyyn, rinteeseen, ladulle tai lenkkipolulle on Rukan erikoisaluetta. Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita Rukka-vaatteita pysyvästi edulliseen hintaan, joten ei muuta kuin kokoamaan itsellesi ja perheellesi oma setti, ja johan kelpaa hankkia virkistystä ja energiaa ulkoilun merkeissä.

Rukka on kotimainen laatumerkki ja osa suurta pohjoismaista Luhta Sportswear Company -vaatekonsernia. Ulkoilmassa viihtyvät vapaa-ajan viettäjät, ulkoilijat ja liikkujat suosivat Rukkaa, jolla on jo vuosikymmenien perinteet haastavissakin sääoloissa toimivien ja suojaavien teknisten vaatteiden suunnittelijana ja valmistajana. Korkealuokkaiset materiaalit, taitava muotoilu ja istuvat leikkaukset sekä ajaton ja tyylikäs yleisilme takaavat, että Rukka-vaatteet kestävät käytössä ja säilyttävät käyttömukavuutensa talvesta toiseen. Rukka-mallisto kattaa runsaasti erilaisia ulkoiluun ja liikkumiseen suunniteltuja takkeja, housuja ja pukuja sekä paitoja, aluskerrastoja, päähineitä ja käsineitä. Säänkestävät, hengittävät ja lämpimät Rukka-vaatteet tarjoavat erinomaisia vaihtoehtoja kerrospukeutumiseen kaikkein kylmintäkin keliä varten. Rukan tyylikkäät ja toimivat ulkoiluvaatteet, niin takit, housut ja pipot kuin paidat ja alusasut, löydät Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta, tuttuun tapaamme eli liikuttavan halvalla. Tutustu Rukka-mallistoomme verkkokaupassa ja tee mieleisesi tilaus mukavasti kotisohvaltasi, tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Rukka-tuotteet. Rukka -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Rukka Viljakka Parka - naisten parkatakki, 199,00 €.