CCM

CCM

Kanadalainen CCM on maailman suurin jääkiekkovarusteiden valmistaja ja monet kansainvälisesti tunnetut jääkiekkotähdet vannovat sen nimeen. CCM-luistimet ja jääkiekkomailat ovat jatkuvan kehitys- ja tutkimustyön tulos ja tunnetaan korkealuokkaisina. CCM on myös suosituin jääkiekkokypärämerkki ammattikiekkoilijoiden keskuudessa.

CCM valmistaa kaikkia jääkiekon vaatimia tarvikkeita luistimista ja jääkiekkomailoista kypäriin, hanskoihin ja erilaisiin jääkiekkosuojaimiin. Me olemme Budget Sportissa koonneet sinulle laajan valikoiman korkealuokkaisia CCM-jääkiekkotarvikkeita liikuttavan halpaan hintaan, joten ei muuta kuin keräämään itsellesi sopiva setti!

Jääkiekkoharrastuksen aloittamiseen tarvitset ainakin hyvät ja sopivan kokoiset jääkiekkoluistimet, mailan, kypärän ja kasvosuojan, sekä jääkiekkovaatteet ja muut tarvittavat suojavarusteet. Budget Sportista löydät laajan valikoiman laadukkaita CCM-luistimia, jääkiekkomailoja, kypäriä, sekä monenlaisia jääkiekkosuojia ja muita varusteita aina aloittelijoista, harrastelijoihin ja junioripelaajista vanhoihin konkareihin sopivissa malleissa.

Budget Sportin CCM-valikoimasta löydät jääkiekkoluistimet ja mailat aikuisille ja junioreille sopivissa ko’oissa ja eri tasoisille pelaajille suunnitelluissa malleissa. Jääkiekon harrastelijoille, aloitteleville pelaajille ja junioreille löydät Budget Sportista CCM-perusluistimet. Jääkiekon aktiiviharrastajille löydät meiltä laadukkaat anatomisesti muotoillut pro-tason CCM-luistimet. Ilman erillistä ulkopohjaa jalkasi energia pääsee välittymään tehokkaasti suoraan terälle mahdollistaen ketterän ja nopean liitämisen jäällä.

Tutustuthan myös laajaan valikoimaamme CCM-jääkiekkomailoja, sekä muistat myös valita itsellesi sopivat jääkiekkosuojat? Tutustu laajaan valikoimaamme CCM-jääkiekkotarvikkeita ja tilaa omasi Budget Sportin netistä jo tänään, tai tarkista tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus – ja olet valmis kaukaloon vaikka heti!

Tällä hetkellä CCM-tuotteet -tuoteryhmässä on 401 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM JetSpeed Ft6 Sr 85 - jääkiekkomaila (väritön), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Jetspeed FT6 SR 70 - jääkiekkomaila (väritön), 129,90 €, CCM HG Tacks AS-580 JR - lasten jääkiekkohanska (musta), 89,00 € sekä CCM Ribcor Trigger 7 INT 65 - jääkiekkomaila (väritön), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!