Nike

Nike

Maailmanlaajuinen ja nimekäs sporttimuodin jättiläinen Nike on kehittänyt brändinsä ja mallistonsa alusta alkaen vakaalla asiantuntemuksella ammattiurheilijoiden tarpeita vastaavaksi. Nike luottaa innovaation voimaan uudistaen ja kehittäen mallistoaan jatkuvasti viimeisimpiä, urheilusuorituksia tukevia tekniikoita hyödyntäen ja laadusta tinkimättä. Tämän laatulupauksen ja miltei statussymboliksi muodostuneen logonsa ansiosta Nike onkin pysynyt jatkuvassa suosiossa niin urheilun aktiiviharrastajien kuin tyylitietoisten katumuodin seuraajienkin keskuudessa vuosikymmenestä toiseen.

Kreikkalaiselta voiton jumalattarelta nimensä lainannut Nike yhdistetään tavallisesti myös arvoiseensa hintalappuun, mutta tämän valmistajan tuotteista kiinnostuneena olet tullut oikeaan paikkaan… Budget Sport on nimittäin koonnut sinulle hyvän valikoiman suosittuja ja laadukkaita Nike-vaatteita ja muita urheilutuotteita liikuttavan halpaan hintaan!

Meiltä löydät monenlaiset Nike-vaatteet treeneihin ja vapaa-aikaan – esimerkiksi treenihousut, shortsit ja collegehousut, treenitopit, t-paidat ja hupparit monissa eri tyyleissä ja koko perheelle. Myös huippusuositut ja trendikkäät Nike-kengät, kuten erilaiset tennarit, juoksukengät ja jalkapallokengät saat Budget Sportista pysyvästi halpaan hintaan. Mikset samalla kävisi läpi koko Budget Sportin Nike repertuaaria ja kokoaisi itsellesi täyden setin erilaisia Nike-vaatteita, aina alusasuista ja sukista lähtien, asusteet ja harrastuksiisi sopivat urheiluvarusteet, kuten hikinauhat, juomapullot, pallot ja säärisuojat mukaan lukien? Mikä oma lajisi sitten onkaan, Niken treenikengät, urheiluvaatteet sekä varusteet antavat sinulle edellytykset huippuluokan suorituksiin.

Niken valikoimasta löydät itsellesi ja perheellesi tyylikkäät ja laadukkaat urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet joka tilanteeseen ja jokaiseen tyyliin – seuraatpa sitten viimeisimpiä trendejä tai luotat ajattoman tyylikkäisiin urheiluvaatteisiin. Niken vaatteet tuovat myös työ- ja arkityyliisi lisäannoksen urbaania katu-uskottavuutta ja asennetta.

Tilaa siis oitis itsellesi ja perheellesi laadukkaat Niken urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet, kengät ja varusteet Budget Sportista halpaan hintaan.

Tällä hetkellä Nike-tuotteet -tuoteryhmässä on 226 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nike Court Vision Low Next Nature - naisten matalavartiset tennarit (valkoinen), 87,99 €. Muita suosittuja malleja ovat Nike Air Max SC Shoes W - naisten matalavartiset tennarit (valkoinen), 89,95 €, Nike One W High-Waisted Capri Leggings - naisten 3/4 trikoot (musta), 44,95 € sekä Nike Court Vision Low Next Nature M - miesten matalavartiset tennarit (valkoinen), 87,99 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!