Helkama

Helkama-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Helkama-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Helkama-tuotteet.

Tilaa Helkama-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Helkama-tuotteet -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helkama XS29.2 18-v - miesten maastopyörä (musta), 629,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Helkama XS SE 27,5 16-v - maastopyörä (musta), 549,00 €, Helkama XS LTD 27,5" 24-v - maastopyörä (musta), 449,00 € sekä Helkama XS26.1 16-v - poikien maastopyörä (sininen), 499,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Helkama-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Helkama-tuotteet saat hintaan 449,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629,00 € hintaan. Meiltä löydät Helkama-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Helkama-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää