Vaelluskengät

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Teknologia
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
85 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Vaelluskengät ovat vaeltajan tärkein hankinta

Vaellus on harrastus, joka palkitsee monin tavoin. Luonnon tarjoama puhdas ilma virkistää upeasti mieltä, ja arjen kiireistä on helppo päästää irti vaihtelevilla vaellusreiteillä, joilla on keskityttävä hetkeen ja jokaiseen vastaantulevaan kiveen ja juurakkoon. Lisäksi vaellusreitit tarjoavat nousuineen ja laskuineen tervetullutta liikuntaa keholle.

Kiireettömät nokipannukahvit taukopaikoilla ja luonnon helmassa nautitut ateriat kruunaavat vaellusretket. Vaellusretkien onnistumiseksi erityisen tärkeässä asemassa ovat oikeanlaiset varusteet, jotka auttavat selviytymään haastavammistakin reittiosuuksista. Vaelluskengät ovat ehdottomasti tärkein hankinta ennen vaellusreiteille suuntaamista, ja vaelluskenkäostoksilla huomiota kannattaa kiinnittää seuraaviin seikkoihin.

Vaelluskenkien valinnassa huomioitavia seikkoja

Vaelluskenkiä valmistetaan erilaisina malleina, joista löytyy niin kesäkauteen kuin ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia vaihtoehtoja. Lisäksi vaelluskengät eroavat toisistaan niin varren pituuden kuin lestin leveyden suhteen. Myös istuvuuksissa on eroja, joten vaelluskenkää valitessa kannattaa huomioida se, että eri valmistajien kenkämallit tarjoavat erilaisia istuvuuksia. Kun jalassa on erinomaisesti istuvat ja jalkaa optimaalisesti tukevat vaelluskengät sekä käyttömukavuutta entisestään parantavat vaellussukat, jalkojen ennenaikaisesta väsymisestä sekä riittävästä ilmanvaihdosta ja kosteudensiirrosta ei tarvitse olla huolissaan.

Budget Sportin mahtavasta valikoimasta löydät naisten ja miesten vaelluskengät moniin eri käyttötarpeisiin ja -mieltymyksiin sopivina malleina. Vaelluskenkäostoksilla ollessasi muistathan, että löydät meiltä samalla käynnillä myös retkiesi toimivuutta sujuvoittavat vaellusreput ja -rinkat. Päivän pituisille retkille ja vaelluksille riittää hyvin päiväreppu, kun taas pidempikestoisilla vaelluksilla palvelee parhaiten rinkka, johon mahtuu vaivatta kaikki tarvittavat vaellusvarusteet.

Osta edulliset vaelluskengät Budget Sportista

Kun etsinnässä ovat edulliset vaelluskengät, Budget Sportista löydät naisten ja miesten vaelluskengät aina kukkarolle ystävälliseen hintaan laatumerkeiltä, kuten Halti, Salomon ja McKinley. Tuotekuvaa napauttamalla pääset lukemaan tarkemmat tuotetiedot kustakin kenkämallista ja näet samalla myös kenkien myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä.

Tällä hetkellä vaelluskengät -tuoteryhmässä on 85 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Lyngen Mid Gtx W - naisten korkeavartinen vaelluskenkä (tummanharmaa), 89,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Dawson Mid DX - korkeavartinen vaelluskenkä (musta), 69,95 €, Columbia Peakfreak II OutDry - naisten matalavartinen vaelluskenkä (musta), 99,95 € sekä Endurance Treck Trail WP naisten ulkoilukengät (tummanruskea), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!