Lasten takit

Lasten takit jokaiseen makuun

Etsitkö takkia perheen juniorille? Lasten ja nuorten takit ja muut ulkoiluvaatteet ja -varusteet löydät vaivattomasti, nopeasti ja liikuttavan edulliseen hintaan Budget Sportista. Tutustu tyttöjen ja poikien takkivalikoimaan verkossa tai tule sovittamaan takkeja paikan päälle yhdessä lapsen kanssa. 

Valikoimastamme löydät lasten takit vuoden jokaiseen sesonkiin; kevyet tuuli- ja sporttitakit kesäkeleihin ja lämpimät toppatakit talveen. Kevään ja syksyn vaihteleviin keleihin sopivat parhaiten monikäyttöiset välikausitakit. Meiltä löytyvät mieluisat värit ja takkimallit sekä tytöille että pojille aktiiviseen arkeen ja eri urheilulajeihin. Tarjolla myös lasten anorakkeja, sporttitakkeja ja softshell-takkeja suosituilta kansainvälisiltä ja kotimaisilta brändeiltä. 

Valitse vedenpitävä lasten kuoritakki, jos haluat suojaa kosteudelta ja tuulelta. Teknisen kuoritakin materiaali pitää kosteuden takin ulkopuolella, mutta hengittää niin, että takki ei tunnun tukalalta. Vedenpitävyyden varmistavat tärkeimpien saumojen saumateippaukset. Jos etsit täydellistä suojaa vesisateeseen, valitse lapselle sadetakki. Kuoritakkien kanssa kannattaa suosia kerrospukeutumista. Vuorettoman takin käyttöaikaa voi pidentää, pukemalla alle lämpimän fleecen tai softshell-takin. Aktiiviseen urheiluun valitse lapselle veryttelytakki, sporttitakki tai tuulitakki, joka on kevyt, ilmava ja hengittää hyvin. Lapsi arvostaa takissa liikkumisen vapautta ja mukavuutta. Joustavat materiaalit ja väljät leikkaukset varmistavat käyttömukavuuden eri liikuntalajeissa. Tarjolla myös erilaisia huppareita ja teknisiä verkkaritakkeja, joissa vauhdikkaatkin liikuntalajit jalkapallosta yleisurheiluun onnistuvat. Vetoketjullisissa taskuissa pienet aarteet ja tärkeät esineet pysyvät hyvässä tallessa. 

Talven pakkasissa tärkeintä lapsen takissa on lämmittävyys ja suoja kylmältä ja kosteudelta. Budget sportista löydät lasten talvitakit erilaisiin lumilajeihin laskettelusta luisteluun ja lumisotaan. Tarjolla on todella lämpimiä ja muhkeita vanullisia talvitakkeja ja kevyemmällä vanulla olevia kevyttoppatakkeja. Valitse lapsellesi sopiva -tärkeintä on, että lapsi saa nauttia ulkoilusta ja liikunnan riemusta huolettomasti ja olosuhteisiin oikein pukeutuneena. 

Tällä hetkellä lasten takit -tuoteryhmässä on 82 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icepeak Kobryn Jr - tyttöjen softshelltakki (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat McKINLEY Jay Jacket Jr - lasten kuoritakki (musta), 69,95 €, McKINLEY Terang Jr - lasten kuoritakki (musta), 34,95 € sekä McKINLEY Bennet Lt jr - lasten softshelltakki (tummanharmaa), 26,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!