Atomic

Atomic on suosittu itävaltalainen hiihtourheiluun ja -tarvikkeisiin erikoistunut valmistaja, joka tunnetaan asiantuntemuksestaan ja laadustaan. Me olemme keränneet sinulle valikoiman laadukkaita Atomic-suksia, siteitä ja monoja edulliseen hintaan, joten ei muuta kuin valitsemaan omasi! Atomic-valikoimasta löytyy sukset, siteet ja hiihtokengät moneen eri hiihtotyyliin ja eri tasoisille hiihtäjille ja laskettelijoille. Kun selaat valikoimaa ja etsit sopivia Atomic-tuotteita Budget Sportin sivuilla, on tärkeä ottaa huomioon, millaista hiihtotyyliä sinä itse suosit ja mikä oma tasosi on.

Perinteistä maastossa tapahtuvaa murtomaahiihtoa kutsutaan yleisesti nimellä maastohiihto. Perinteisen suoraviivaisen hiihtotavan rinnalla vaihtoehtona on myös vapaampi ja nopeamman vauhdin antava luistelutyyli, jota käytetään kilpahiihdossa. Hiihtoharrastuksen aloittamiseen tarvitset hyvät, itsellesi oikein mitoitetut ja omaan käyttötarkoitukseesi ja hiihtotyyliisi sopivat sukset ja siteet, sekä niihin sopivat hiihtokengät.

 

Budget Sportin valikoimasta löydät laadukkaat Atomic-sukset niin satunnaiseen harrastelukäyttöön kuin aktiivihiihtäjillekin. Harrastelijalle soveltuvat parhaiten kevyet ja helppokäyttöiset perinteiseen hiihtotyyliin suunnitellut sukset. Perinteisessä hiihtotyylissä suositeltu suksen pituus on yleensä 10–30 cm hiihtäjää pidempi, mutta hiihtäjän painolla on myös suuri rooli oikean pituisten suksien valinnassa. Atomic-luistelusukset on suunniteltu helppohiihtoisiksi, vakaiksi mutta kevyiksi, ja niiden pohja on varustettu hyvillä luisto-ominaisuuksilla.

 

Valmistajan pituussuositukset käyttäjän painon mukaan ovat: 179 cm – 55–65 kg, 186 cm – 55–70 kg, 193 cm – 60–75 kg, 200 cm – 70­­–85 kg ja 207 cm – 75–100 kg. Aktiivihiihtäjän paino voi sijoittua lähelle suosituksen alapainorajaa, kun taas harrastelijan painon on hyvä sijoittua lähemmäs yläpainorajaa. Ennen kun tilaat sivuiltamme itsellesi sukset, kannattaa myös tutustua kätevään maastohiihtosuksien valintaoppaaseemme ja huomioida suksikohtaiset painosuositusmerkinnät.

Muistathan valita Atomic-suksiisi myös siteet? Kyseinen valmistaja käyttää SNS- ja Prolink-kiinnitystä, joten otathan sen huomioon kun valitset suksiin sopivia hiihtokenkiä.

Tutustu Budget Sportin Atomic-perinteisiin ja -luistelusuksiin ja -siteisiin ja löydä täydellinen setti itsellesi tai vaikka koko perheelle.

Tällä hetkellä Atomic-tuotteet -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Atomic Redster C4000 Skintec - perinteisen sukset (musta), 199,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Atomic Prolink Shift Classic - perinteisen siteet (musta), 70,00 €, Atomic Skintec Bonded Skin vaihtoinsertti - side (väritön), 35,00 € sekä Atomic Prolink Shift Pro Cl - perinteisen siteet (väritön), 55,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!