Jääkiekkomailat

Jääkiekkomailat

Jääkiekkomailat Budget Sportista! Valitse valikoimastamme sinulle sopivin jääkiekkomaila. Komposiittimailat ovat suurelta osin syrjäyttäneet suosiossa perinteiset puuvartiset mailat.

Lätkämaila tarpeeseen kuin tarpeeseen

Komposiittimailojen kevyt, tasapainoinen ja nopea rakenne antaa lisää tarkkuutta ja voimaa laukauksiin. Aloittelijalle kiekonkäsittelyn opetteleminen komposiittimailalla on ehkä vähän vaikeampaa mutta sitäkin palkitsevampaa. Perinteisellä puuvartisella lätkämailalla on omat vannoutuneet kannattajansa – loistava kiekkotuntuma ja puupinta antavat hyvän mailaotteen ja helpottavat kiekonkäsittelyä. Mailan jäykkyys on tärkeä valintaan vaikuttava tekijä. Paljon lyöntilaukauksia ampuva pelaaja tarvitsee jäykemmän mailan kuin rannelaukauksia suosiva pelaaja. Liian jäykkä tai joustava lätkämaila ei tuo toivottua lisäpotkua peliin. Tilaa jääkiekkomaila jo tänään Budget Sportin verkkokaupasta pysyvästi edulliseen hintaan!

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten jääkiekkomailat -tuoteryhmässä on 186 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM JetSpeed Ft6 Sr 85 - jääkiekkomaila (väritön), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Jetspeed FT6 SR 70 - jääkiekkomaila (väritön), 129,90 €, CCM Ribcor Trigger 7 INT 65 - jääkiekkomaila (väritön), 99,95 € sekä CCM Tacks AS-V Pro Sr 80 - jääkiekkomaila (väritön), 189,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!