Lasten juoksukengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
18 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten lenkkarit ja juoksukengät

Kunnon lenkkarit ovat mukavat ja monikäyttöiset jalkineet koko perheelle. Alun perin eritoten ammattimaiseen urheilukäyttöön suunnitellut juoksukengät löysivät tiensä katukuvaan ja vapaa-ajankäyttöönkin nuorten keskuudessa jo 1950-luvulla. Jo kauan sitten ne ovat vakiinnuttaneet asemansa koko kansan trendikkäinä ja käytännöllisinä urheilu ja vapaa-ajan jalkineina ja näkyvänä osana kutakin ajankuvaa. Lenkkitossujen tyylit vaihtelevat aikakausien mukana ja niiden ominaisuudet ja käyttömukavuuskin ovat jatkuvassa kehityksessä.

Lenkkareista onkin moneksi! Sen lisäksi, että erilaisiin aktiiviharrastuksiin on omat huolella kehitetyt lenkkarityyppinsä, lenkkareista on myös lukuisia yleispäteviä malleja. Ne soveltuvat yhtä lailla niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Lapsille lenkkarit ovat loistava jalkinevaihtoehto, sillä ne on suunniteltu tukemaan aktiivista liikkumista ja lapsille ominaista villiäkin menoa. Lenkkarit ovat varma jalkinevalinta kaiken ikäisille lapsille – vasta kävelemistä harjoittelevasta taaperosta lähtien. Budgetsportista löydät hyvän valikoiman laadukkaita lasten lenkkareita halpaan hintaan. Valikoimaamme kuuluu lasten juoksukenkiä tunnetuilta lenkkarimerkeiltä kuten New Balance, adidas, Nike ja Asics.

Lapsellesi hyviä lenkkareita valitessasi kannattaa ottaa huomioon niiden pääasiallinen käyttötarkoitus ja se, mitä ominaisuuksia lapsesi uusilta lenkkareilta haet. Tulevatko lenkkarit lapsellesi arki- ja vapaa-ajankäyttöön vai johonkin tiettyyn urheiluharrastukseen? Budgetsportista löydät hyvät, kevyet, kestävät ja tehokkaasti iskuja vaimentavat lasten juoksukengät urheiluharrastuksiin ja liikuntatunneille. Meiltä löydät myös erityisesti ulkokäyttöön ja maastoon suunnitellut lasten talvilenkkarit, joiden vettähylkivä pintamateriaali pitää pienet jalat kuivina ja lämpiminä.

Lasten lenkkarien tehtävä ei ole vain näyttää hyvältä vaan niiden kuuluu myös tukea jalan luonnollista, tervettä kasvua ja tehdä liikkumisesta mukavaa. Siksi niiden hyvä istuvuus ja oikea koko ovat erittäin tärkeitä. Huomioithan kokoa valitessasi eri valmistajien käyttämät eriävät kokojärjestelmät? Kunkin merkin kokotaulukon löydät kätevästi tuotesivulta. Lapselle lenkkareita valitessasi on tärkeää myös ottaa huomioon riittävä kasvuvara. Lasten kengän suositeltava kasvuvara on 1,5 - 2cm.

Tutustu jo tänään Budgetsportin lasten lenkkarivalikoimaan ja löydä täydellinen pari juuri sinun lapsesi tarpeita tukien. Meiltä löydät helposti hyvät ja halvat lenkkarit tytöille ja pojille monissa eri väreissä ja tyyleissä ja joko tarrakiinnityksellä tai nauhallisina. Voit tilata lasten juoksukengät joko suoraan verkkokaupastamme tai vaihtoehtoisesti tarkistaa kätevästi valitsemiesi lenkkarien myymäläkohtaisen saatavuuden.