Naisten juoksukengät

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
90 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten juoksukengät

Naisten juoksukengät, maastojuoksukengät, nastajuoksukengät ja paljasjalkakengät – ja ylipäätään kaikki laadukkaat naisten lenkkarit löydät aina Budget Sportista! Valikoimamme huippumerkkejä ovat muun muassa Adidas, Asics ja Nike, ja kaikilta naisten juoksukengät saatavilla tuttuun Budget Sportin tapaan: liikuttavan halpaan hintaan. Juoksukengät ovat juoksijan tärkein varuste. Oikeanlaisilla, jalkaan ja askellukseesi sopivilla naisten juoksukengillä jaksat juosta kovempaa ja pidempään. Juokseminen on loistava harrastus, kun haluat irrottautua hetkeksi arjen kiireestä ja samalla huolehtia itsestäsi. Budget Sportin valikoima tarjoaa naisten juoksukenkiä sekä aktiivisille juoksijoille että juoksuharrastusta vasta aloittaville kuntoilijoille.

Juokseminen voi olla ympärivuotinen harrastus. Synteettisistä sekä hengittävistä materiaaleista valmistetut naisten juoksukengät ovat ilmastoituja ja kevyitä juosta. Kevyillä lenkkareilla juokset aina keväästä syksyyn saakka. Talvella kannattaa valita kosteudelta suojaavat pinnoitetut kengät. Metallinastoilla varustetut naisten juoksukengät ovat pitonsa ansiosta loistavat kengät talvilenkkeilyyn. Materiaalien lisäksi juoksukenkiä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota muihinkin ominaisuuksiin, sillä oikeanlaiset juoksukengät tekevät juoksemisesta miellyttävää ja turvallista. Valitse juoksulenkkarit askelluksen mukaan. Askelluksen perusteella voidaan valita joko neutraalit, pronaatiotuetut tai supinaatiota varten kehitetyt naisten juoksukengät. Voit lukea hyödyllistä lisätietoa naisten juoksukengistä valintaoppaastamme Näin valitset juoksukengät. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja valitse mieleisesi naisten juoksukengät verkkokaupastamme tai tule ostoksille myymäläämme.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten juoksukengät mm. merkeiltä Icebug, New Balance ja Nike. Tällä hetkellä naisten juoksukengät -tuoteryhmässä on 88 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Icebug NewRun W BUGrip GTX - naisten nastajuoksukengät, 179,90 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 24,90 € ja 199,00 € välillä, joten valikoimastamme löytyy naisten juoksukengät jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme naisten piikkarit, naisten tenniskengät ja naisten treenikengät.