Naisten kävelykengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
27 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Naisten kävelykengät

Naisten kävelykengät, sporttiset varsikengät, matalavartiset naisten kävelykengät – ja ylipäätään kaikki laadukkaat kävelykengät naisille löydät aina Budget Sportista. Valikoimamme huippumerkit, kuten Catmandoo, Merrell ja Puma saat tietysti tuttuun Budget Sportin tapaan: liikuttavan halpaan hintaan. Kävely on loistavaa kuntoliikuntaa, se sopii jokaiselle ja lenkki etenee kuin itsestään, eikä liikkeelle lähtemisen kynnys ole sen korkeammalla kuin se kynnys, joka ulko-ovelta löytyy. Vaivattomuutensa ansiosta kävely lienee kaikista kuntoilutavoista se suosituin. Arjen kiireet jäävät hetkeksi sivuun, mieli virkistyy raittiissa ulkoilmassa ja mukavissa maisemissa, ja fyysinenkin hyvinvointi kohenee kuin huomaamatta. Kävely toki onnistuu kaikenlaisissa jalkineissa tai vaikka paljasjaloin, mutta kun jalassasi on oikeanlaiset, askellukseesi sopivat naisten kävelykengät, huomaat eron. Laadukkaat kävelykengät auttavat, että jaksat kävellä pidempään, ja kulkeminen on niin mukavaa ettei malttaisi pysähtyäkään. Budget Sportin valikoima tarjoaa naisten kävelykenkiä sekä tavoitteellisille lenkkeilijöille että kävelyharrastuksesta silloin tällöin nautiskeleville kuntoilijoille.

Kunnolliset ja laadukkaat naisten kävelykengät löytävät taatusti käyttöä ympäri vuoden. Synteettisistä sekä hengittävistä materiaaleista valmistetut naisten kävelykengät ovat hyvin ilmastoituja ja kevyitä jalassa. Muina vuodenaikoina kuin kesällä kosteudelta suojaavat pinnoitetut, esimerkiksi goretex-kalvolla täydennetyt kävelykengät toimivat erinomaisesti. Voit lukea hyödyllistä lisätietoa naisten kävelykengistä valintaoppaastamme Näin valitset kävelykengät. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja valitse mieleisesi naisten kävelykengät verkkokaupastamme tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä naisten kävelykengät -tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Maine W - naisten kävelykengät (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Fara 2 Low DX W - naisten matalavartinen vaelluskenkä (pinkki), 79,95 €, adidas Terrex Eastrail GTX ulkoilukengät - naisten matalavartinen vaelluskenkä (tummanharmaa), 59,95 € sekä Reebok Ridgerider 6 GTX W - naisten kävelykengät (musta), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!